Vissza a főoldalra

3 szobás családi ház saroktelken melléképülettel Kisrécsén, 8 km-re Zalakarostól és Nagykanizsától - Ref. 870009

Város - Kerület

Kisrécse

Ár

10.95 M Ft

Alapterület

80 m2 + melléképület

Szobák száma

3

Kert

2129 m2

Építési anyag

Állapot

közepes állapotú

Emelet

nincs

Gáz

nincs

Fűtés

cserépkályhával és kályhával, cirkó lehetséges palackos gázzal

Víz/Csatorna

van/van

Per és teher

per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • A ház kőből épült. A lakótér 80 m2 + fedett veranda, belmagasság 284 cm. Helyiségek: előtér, nappali étkezősarokkal (20 m2), 2 szoba (17.5 és 20 m2, mindegyik külön nyílik a nappaliból), a nappalitól válaszfallal elszeparált konyha, kamra, fürdőszoba wc-vel káddal és zuhanyzóval. A konyhából ajtó nyílik a hátsó kert felé. 3 éve új ablakokat építettek be.
  • Vezetékes víz, villany és csatorna az épületbe bevezetve, gáz nincs. A fűtés cserépkályhával és kályhával biztosított. Korábban tartályos gázról cirkó fűtés üzemelt a házban, a radiátorok és az inox kémény megvannak, újra üzembe helyezhetőek akár egy vegyes tüzelésű kazánról is vagy a cserépkályhába vízteres rendszert beépítve. Meleg vizet villanybojler szolgáltat.
  • Felújítandó melléképület van a ház mögött, kialakítható benne nyári konyha, műhely, stb. Kis ólépület is van, mely alkalmas fatárolásra vagy átépíthető grillezőnek.
  • A kert sík terület gyümölcsfákkal és árnyat adó diófákkal, alkalmas kertészkedésre. A telek teljesen körbekerített. A hátsó részre kocsibejárón lehetséges behajtani, nagyobb jármű vagy több autó is leparkolhat.
  • Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése belterületi lakóház, tehermentes. A széles telek megosztható, további épületek építése lehetséges.
  • A faluban híres művésztelep és falusi turizmussal foglalkozó biogazdaság várja az alkotni és pihenni vágyókat. Zalakaros modern termálfürdője és strandja rövid autózással elérhető. Mindenféle bevásárlási lehetőség és szolgáltatás adott a közeli, 50 ezer fős városban, Nagykanizsán.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !