Vissza a főoldalra

6 + félszobás, 164 m2-es 100 éves téglaház padlással, pincével és a hozzá tartozó 7660 m2-es telekkel Zalakaros mellett - Ref. 870002

Város - Kerület

Nemesdéd

Ár

6.9 M Ft

Alapterület

164 m2 + pince + padlás

Szobák száma

6 + 1 *

Kert

7660 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

felújítandó

Emelet

padlás

Gáz

nincs - gázkiállás az utcán

Fűtés

nincs

Víz/Csatorna

van/van

Per és teher

per- és tehermentes **
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • 6 + félszobás, kb 164 m2-es 100 éves téglaház eladó Zalakarostól 18 km, a nagykanizsai TESCO-tól 25 km-re egy csendes somogyi falu szívében. A háznak van padlása, pincéje és hozzá tartozik egy 7660 m2-es telek.
  • Egy előszobába nyílik a bejárat, az előszoba járólapja jó állapotú. Jobbra konyha, melynek járólapja ugyancsak jó állapotú. A konyhából nyílik a kamra padlásfeljáróval.
  • Az előszobából egyenesen haladva jutunk egy kisebb szobába, abból jobbra pedig egy nagyobb szobába. A kisszoba laminált padlóval van burkolva, a nagyszoba hajópadlós.
  • Az előszobától balra egy folyosó vezet a fürdőszoba, WC, a harmadik és a további három szoba felé. A harmadik szoba burkolata régi csempe, a többi nem aljzatbetonozott. A hatodik szobában van még egy bejárati ajtó a kert felé. A hetedik szoba félszoba.
  • Fűtés nincs (a kályha ki lett szedve), gáz az utcában. Villany, víz és csatorna van.
  • A telket középen egy kis patak szel ketté, amin van egy kis híd. A telek teljesen körbe van kerítve.
  • A pince kiváló lehet borospince kialakításához. A padlással megduplázhatjuk a lakóterületet, ezáltal panziónak is alkalmas a ház. Van egy létező átalakítási terv panzióvá, ami benne foglaltatik az árban, csak meg kell újíttatni. A telek méretei adottá teszik, hogy lótartással foglalkozzon, medencét építsen, stb.

Magyarázat

* - A régi szabály szerint a félszoba területe 6-12 m2. A 253/1997 Kormányrendelet értelmében, valamint az OTÉK (Országos Településrendezési és Építési Követelmények) 2008.09.08-i módosításával 8 négyzetméterre növekedett az építhető lakószoba minimális alapterülete. Továbbá nem különböztetünk már meg félszobát és szobát, hanem mindkettőre a lakószoba elnevezés használatos.

** - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !