Vissza a főoldalra

Balatonszárszón, a Balaton parttól pár száz méterre 415 m2-es, 12 szobás, felújítandó panzió terasszal és gondnoki melléképülettel - Ref. 860001

Város - Kerület

Balatonszárszó

Ár

36.9 M Ft

Alapterület

415 m2 + terasz + melléképület

Szobák száma

12 + 2

Kert

539 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

felújítandó

Emelet

egyemeletes

Gáz

utcán

Fűtés

nincs

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Balatonszárszón, a Balaton parttól pár száz méterre, egy zöldellő utcából nyíló bejárattal 415 m2-es panzió eladó. A ház kétszintes és ki van ürítve. Van egy recepció - étkező, 12 szoba, szintenként egy-egy közös fürdő és WC-k, egy konyha és a konyha felett pedig egy 35 m2-es tetőterasz. A szobákhoz van vízbekötés mosdóhoz, mindegyik szobában megoldható az önálló fürdőszoba kiépítése. A konyhában a főzést gázpalackról oldották meg, de a vezetékes gáz az utcából bevezethető. A fenti szobákból télen látszódik a Balaton.
  • Eddig csak idényben üzemelt az ingatlan, így a fűtést nem építették ki. Ehhez az utcáról lehet bevezetni a gázt vagy elektromos fűtőpaneleket lehet felhasználni, esetleg fűtő-hűtő klímarendszert, valamint napelemet.
  • A telek 539 m2. A telek sarkában áll még egy különálló, kétszobás épület, ami gondnoki lakásként szolgált.
  • Az ingatlant nem csak panzióként lehet üzemeltetni, de lehetséges irodának, bemutatóteremnek, oktatasi központnak, üzletnek, vendéglátóipari egységnek használni.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !