Vissza a főoldalra

Hévíztől 6 km-re, a Balatontól 12 km-re panorámás, télen is lakható nyaraló nagy telekkel - Ref. 830015

Város - Kerület

Rezi

Ár

10 M Ft

Alapterület

76 m2 + terasz + loggia + pince

Szobák száma

1 + 2

Kert

2795 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

közepes állapotú

Emelet

földszint + beépített tetőtér

Gáz

nincs

Fűtés

cserépkályha

Víz/Csatorna

van / ciszterna

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Hévíztől 6 km-re, a balatoni gyenesdiási strandtól 12 km-re panorámás nyaraló eladó nagy telekkel. Aszfaltos út vezet az ingatlanhoz. Belső képeket e-mailen tudunk küldeni.
  • Az 1990 körül téglából épült ház 76 m2-es, egy és két félszobás. A földszint belmagassága 262 cm, itt találjuk a 18 m2-es nappalit, az 5 m2-es konyhasarkot, a 3 m2-es zuhanyzós fürdőt wc-vel, valamint a 3x6 m-es fedett teraszt. A tetőtérbe külső lépcsőn juthatunk fel. 11 m2-es konyha-nappali, 1 m2-es külön wc, 3 m2-es fürdő-wc zuhanyzóval, két 10,5 m2-es hálószoba és azok 10 m2-es közös loggiája található ezen a szinten.
  • Mindkét szinten cserépkályhával lehet fűteni, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Normál villany és vezérelt éjszakai áram is be lett kötve az épületbe, valamint vezetékes víz is be van vezetve.
  • Az épülethez csatlakozik belső lejárattal egy kb. 18 m2-es, hatméteres, boltíves pince, ami nemcsak bor, de termények tárolására is alkalmas vagy hangulatos borozó helyiséggé alakítható ki.
  • A 2795 m2-es telek panorámás. A szőlőből csak egy keveset hagytak meg, hogy kevesebb munka legyen vele. Kút a locsoláshoz adott. Található még egy grillező is a kertben.
  • A tulajdoni lapon "Kivett zártkerti művelés alól kivett terület és gazdasági épület" szerepel, tehermentes. Kivonták a művelési ág alól, ezáltal már külföldiek számára is lehetséges a megvétele, illetve a vevő elővételi eljárások nélkül, hamar birtokba lehet venni.
  • A település rendezett és biztonságos, a Keszthelyi-hegység része és turizmus szempontjából központi helyen fekszik. A faluban kalandpark várja a kirándulókat, valamint a rezi várrom is itt található. Hévíz dél felé egy ugrás, a Balaton egyik legjobb strandja (Gyenesdiás) pedig dél-kelet felé 10 perc alatt elérhető. A kehidakustányi akvapark és termálfürdő nyugatra 14 km, a zalaszentgróti termálfürdő észak-nyugatra pedig 26 km. Északra a zalaszántói sztúpa 10 km, tovább haladva a sümegi vár 20 km. Nyugat felé Szigliget 25 km, Tapolca 28 km. A keszthelyi nagyobb áruházak csak 8 km-re vannak.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !