Vissza a főoldalra

Jó állapotú kétgenerációs családi ház nagy telekkel csendes faluban, a Keszthelyi-hegység közepén - Ref. 830014

Város - Kerület

Vindornyalak

Ár

22.9 M Ft

Alapterület

191 m2 + pince + terasz + garázs

Szobák száma

7

Kert

3176 m2

Építési anyag

kő + tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

egyemeletes

Gáz

udvarban

Fűtés

fatüzelésű kazánnal radiátorokon keresztül + cserépkályha

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Hegyekkel és nemzeti parkkal körbeölelve, a buddhista zalaszántói sztúpától nem messze, csendes, jó közbiztonságú faluban található ez a két generáció számára is alkalmas, 191 m2-es családi ház több melléképülettel és 3176 m2-es telekkel. A ház dél-keleti fekvésű, kétszintes, hétszobás, kőből és téglából épült ingatlan.
  • Földszint : konyha, kamra, étkező, fürdőszoba, nappali, 2 szoba, 1 félszoba.
  • Tetőtér : nappali, 2 félszoba, fürdőszoba.
  • Pince : itt található a kazán és fatárolónak van használva.
  • Garázs : a ház nyugati oldalához csatlakozik.
  • A ház szigetelt, de az egyik külső oldal még színezésre vár. A tetőszerkezet, a redőnyös nyílászárók és a burkolatok jó állapotban vannak. A földszinten a hangulatos parasztfödém előtűnik.
  • Minden közmű megtalálható az ingatlanban : víz, villany, vezérelt áram (éjszakai áram régi nevén), csatorna, telefon, internet, gáz az udvarba bevezetve. A fűtés fatüzelésű kazánnal történik radiátorokon keresztül, azonkívül a földszinten található még egy beépített cserépkályha. Az épület tájolásából eredendően napelemek tetőre való felszerelésével lehetne korszerűsíteni a fűtésrendszert, de a gázt is be lehet vezetni az udvarból. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
  • A kertben az ásott kút az öntözéshez biztosítja a vizet, gyümölcsfák, fenyők, díszfák, veteményes és fóliasátoros melegház található még itt. A kert végét patak határolja, azon túl pedig faiskola és nemzeti park.
  • A faluba rendszeres buszjárat van Sümeg és Hévíz/Keszthely felé. A településen nincs bolt, csak mozgóárus, iskolabusz és bizonyos napokon orvosi rendelő, de a 3 km-re minden megtalálható : több bolt, posta, bank, orvos, iskola, étterem, presszó.
  • A környék turistalátványosságokkal és kirándulóhelyekkel bővelkedik (a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Keszthelyi-hegység és Vindornya láp részei, zalaszántói sztúpa, rezi vár, a rezi kalandpark, Tátika vár, sümegi vár, Hévíz 13 km, a keszthelyi kastély 17 km, a balatoni gyenesdiási strand 19 km. 20-30 km-es körzetben : kehidakustányi és a zalaszentgróti termálfürdők, Szigliget, Badacsony, Tapolca, stb. Sok külföldi települt ide.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !