Vissza a főoldalra

Zalaszántón, Hévíztől és Keszthelytől 10 km-re többféle aktivitásra is alkalmas villa 2,4 ha területtel - Ref. 830008

Város - Kerület

Zalaszántó

Ár

69 M Ft

Alapterület

450 m2

Szobák száma

7

Kert

24000 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

közepes állapotú

Emelet

1

Gáz

van

Fűtés

gázcirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

teher van az ingatlanon, amelyet tulajdonosok 60 napon belül tehermentesítenek a szerződéskötésre*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

 • Hévíztől és Keszthelytől 10 km-re, a zalaszántói sztúpától pár lépésre 2000-ben barokk stílusban épült 450 m2-es villa 2,40 ha telekkel eladó. Többgenerációs családokon kívül kiváló befektetők számára is különböző projektekhez (turizmus, étterem, stb.).
 • Az ingatlan forgalommentes, betonozott úton közelíthető meg. A telek az északi oldalról a Derékhegy által védett, dél-nyugati irányban enyhén lejt. Gyönyörű panoráma tárul elénk a Hévíz és Keszthely környéki dombokra. A terület a Balaton-felvidéki Nemzeti Park nyugati oldalán fekszik.
 • A földszinten található : nappali, dolgozószoba (iroda), étkező, konyha és egyéb kulturális, illetve kiegészítő helyiségek.
 • Az emeleten található : 2 lakosztály és vegyes funkciójú, főleg tárolásra használatos helységek.
 • A pincében található : kondicionáló és közösségi tér, raktárhelyiségek, kiszolgálóhelyiségek. Itt még kialakítható egy-egy apartman, szauna, biliárd- és játékterem, stb.
 • Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs, amiben 3 gépkocsi fér el.
 • A kivitelezés során osztályon felüli anyagok kerültek felhasználásra. A fürdők padlózata, falburkolata, a kandalló, az összes lépcső, a teraszok burkolata, korlátja és az épület lábazata carrarai márványból, illetve gránitból készültek.
 • A 24000 m2-es területen a kert csak részben lett kialakítva, a parkosítás az új tulajdonos fantáziájára van bízva : biomedence, halastó, lovarda, struccfarm, állatpark, bokor-labirintus, mega-játszótér vagy szabadtéri mozi...
 • Mivel egy ideje nem lakják, külső felújítás, továbbá a pinceszinten szigetelés és egy alagsori fürdőszoba befejezése szükséges. A fürdőszoba befejezéséhez adott ugyanaz a márvány burkolat, ami az emeleten meglévő fürdőkben lett használva. A kristálycsillárok is megvannak, amelyek be lettek dobozolva.
 • Az egy helyrajzi számon lévő ingatlan megnevezése a tulajdoni lapon: telephely, lakóház, garázs. A foglaló fizetésekor a tulajdonosok önerőből tehermentesítik az ingatlant 60 napon belül, hogy az adás-vételi szerződésre már tehermentes legyen.
 • Zalaszántón található Európa egyik legnagyobb buddhista szentélye, a zalaszántói sztúpa. A Béke parkban felépítettek egy meditációs központot és buddhista és távol-keleti kellékeket áruló butikokat is. A település felé magasodó hegy csúcsán helyezkedik el a Rezi vár, a kisváros másik oldaláról pedig a Tátika várat lehet látni, ezekhez a középkori romokhoz több turista út is vezet. Zalaszántó központi helyen terül el : délre Hévíz és Keszthely 10 km, keletre Tapolca 20 km, északra Sümeg 10 km, észak-nyugatra Zalaszentgrót 23 km, dél-nyugatra Kehidakustány 19 km.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !