Vissza a főoldalra

Kétszintes felújított nyaraló panorámás kerttel a zalaszántói Béke park és sztúpa környékén - Ref. 830003

Város - Kerület

Zalaszántó

Ár

9.5 M Ft

Alapterület

50 m2

Szobák száma

2

Kert

1689 m2

Építési anyag

kő és tégla

Állapot

felújított

Emelet

1

Gáz

nincs

Fűtés

vegyestüzelésű kazánról üzemelő központifűtés radiátorokkal

Víz/Csatorna

van / nincs

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

 • Zalaszántói Szőlőhegy panorámás részén 50 m2-es felújított, komfortos, kő és tégla anyagokból épült nyaraló eladó.
 • Az alsó szinten konyha-étkező-nappali, a felső szinten hálószoba dolgozó sarokkal és zuhanyzós fürdőszoba wc-vel.
 • A ház központi vegyes tüzelésű (fa, szén) kazánról fűthető, radiátorokkal. Alternatív fűtésként a kályha is üzemel, de e helyett cserépkályha beépítése is lehetséges.
 • Az épületbe a víz és villany be van vezetve. A szennyvíz derítőbe gyűlik, csatorna és gáz nincs az utcában.
 • Mobil internethez a térerő adott.
 • Az alsó szint domboldali földbe nyúló, hátsó része borospince volt, jelenleg ez a kazánhelyiség.
 • A teraszról csodálatos panoráma tárul elénk.
 • A ház romantikus, művelt szőlőhegyi környezetben, a helyiek újabb építésű lakóházai és nyaralónak felújított pincék szomszédságában található. Jól megközelíthető aszfaltozott, az utolsó szakaszon köves úton.
 • Az eladó ingatlan földhivatali megnevezése gazdasági épület, zártkerti, művelés alól kivett, de állattartásra alkalmas, 1689 m2-es területen. Külföldiek számára is lehetséges a megvétele és a vevő elővételi eljárások nélkül, hamar birtokba vehető. Ajánljuk nyaralónak, hétvégi háznak vagy hosszabb, akár állandó tartózkodásra is. Per- és tehermentes.
 • Zalaszántó a Keszthelyi-hegység közepén, a Keszthely/Sümeg út mellett fekszik. A község infrastruktúrája kiváló, a mindennapokhoz szükséges szolgáltatások, óvoda, iskola, orvos, fogorvos, bolt, posta megtalálható ...
 • Több fő látnivalója van : 1. a Dalai Láma által felszentelt buddhista sztúpa és Békepark modern, meditációs csarnoképülettel és erdei pihenővel (autóval is megközelíthető az erdőn át) egyedülálló. A zalaszántói sztúpa Közép-Európa első buddhista szentélye, s Európában a legnagyobb ilyen létesítmény. 2. Zalaszántó fölé két középkori vár is emelkedik : a Rezi vár és a Tátika vár ! 3. A természetkedvelők kijelölt túra- és kerékpárutakat találnak a környéken.
 • Központi helyen terül el a kisváros : észak felé Sümeg 13 km, keleti irányban Várvölgyön és Lesencetomajon keresztül Tapolca található 19 km-re, dél-keleten Szigliget és a Badacsony helyezkedik el (24 - 27 km), délre Keszthely 17 km, a gyenesdiási balatonparti strand 19 km, dél-nyugati irányban Hévíz 13 km, tovább, 20 km-re pedig a kehidakustányi akvapark található, észak-nyugaton 24 km-re a zalaszentgróti termálfürdő érhető el. A környék a fentieken kívül még sokkal több látnivalót kínál : Zalacsányban (24 km) wellnesskastély és horgásztó, Zalaköveskúton (17 km) állatpark, Reziben (8 km) kalandpark, stb.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !