Vissza a főoldalra

Budapest XXII. Nagytétényben, a Bartók Béla úti lakótelepen kétszobás, közepes állapotú csúszó zsalus lakás - Ref. 220034

Város - Kerület

Budapest XXII. ker.

Ár

23.2 M Ft

Alapterület

55 m2 + 4,5 m2 loggia

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

beton, belül tégla falakkal (csúszó zsalus)

Állapot

közepes állapotú

Emelet

3. emeleten négyemeletes házban

Gáz

van

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

vízóra

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Camponától néhány rövid megállóra, zöld parkjai és kulturált lakóközössége miatt méltán közkedvelt Bartók Béla úti kis lakótelepen eladó III. emeleti, 55 nm-es, kétszobás, erkélyes, egyedi fűtésű, részben felújítandó lakás.
  • A blokkos építésű, négyemeletes ház karbantartott, lépcsőházi „üvegfüggönyének” cseréje hamarosan megtörténik.
  • A lakás K-NY fekvésű, jó elrendezésű, két egész szobás. A nappali kimondottan nagy (21,5 nm), hozzá 4,5 nm-es loggia kapcsolódik, a Nagytétényi út felé esik. A kisebbik szoba is 13 nm, négyzet alakú, a bútorok elhelyezése könnyű feladat, csendes, ablaka ősfás parkra néz. A háló a nappaliból és a fürdőszobából is megközelíthető.
  • A kádas fürdőszobának nagy ablaka van. A konyha sem mondható kicsinek, egy kisebb étkezőasztal is elfér. A konyhával szemben az előszobából kamra nyílik, mellette nagyméretű gardróbot találunk (az eredeti elbontásra került).
  • A fűtés a szobákban konvektorokkal, a fürdőben fali gázmelegítővel történik. A meleg vizet átfolyós vízmelegítő biztosítja. A közös költség 13.700,- Ft, mely a megemelt felújítási alapot is tartalmazza. Minden fogyasztás (gáz, víz, villany) óraleolvasások után fizetendő.
  • A lakás ablakai műanyag, redőnnyel szerelt nyílászárók. A nappaliban újszerű látvány konvektor működik. Az előszoba és konyha aljzatburkolata felújított. A szobákban lévő tölgyfa parketta csak egy csiszolást igényel. A fürdőszoba, WC felújítandó, a konyhabútor is cserére szorul.
  • Óvoda, iskola, közért, orvosi rendelő közvetlen közelben található. 1-2 buszmegállónyira posta, Aldi, Lidl valamint a Campona (Tesco) is gyorsan elérhető.
  • Közlekedés: 33-as buszcsaláddal, vasútállomás 5 perc séta (Déli pu 15 perc, Velencei tó 30 perc).
  • Tudunk ajánlani ügyvédet szerződéskötéshez, hitelügyintézőt, segítünk biztosításkötésben és energetikai tanúsítvány elkészítésében, valamint komplett lakásfelújításhoz kivitelezőt találni!

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !