Vissza a főoldalra

Budapest XXII. Budafokon eladó egy 54 m2-es, kétszobás, erkélyes, jó állapotú, tégla építésű társasházi lakás - Ref. 220033

Város - Kerület

Budapest XXII. ker.

Ár

26.9 M Ft

Alapterület

54 m2 + erkély

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

3. emeleten háromemeletes házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

meleg víz átfolyós vízmelegítővel - vízóra van

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Budafok városközpontjához közel, eladó 13 lakásos, téglaépítésű társasház, 54 nm-es,jó elrendezésű, jelenleg 2 szobás, de könnyen 1+2 félszobássá alakítható, ERKÉLYES, egyedi fűtésű lakása.
  • Az 1970-es évek közepén épült,három emeletes lift nélküli ház körbezárt, saját tulajdonú ősfás telken fekszik. A szintenkénti folyosórészek külön is zártak, egy-egy szinten négy lakás található. Az eladó ingatlan III. emeleti, tulajdoni lap szerint 54 nm, mely nem foglalja magába a 6 nm-es erkély alapterületét.
  • A tágas előtérből nyílik minden helyiség. A kisebbik szoba 15 nm-es, az ablakkiosztás is megengedi a kettéválasztását, amellyel két kb. 7 nm-es hálószoba nyerhető. A 18 nm-es nappalihoz kapcsolódik a 6 nm-es, ÉK-i fekvésű, majdnem négyzet alakú, kerámia lappal burkolt erkély. A nappali klímaberendezéssel felszerelt. A konyhából kicsi, de hasznos kamra nyílik, az előszoba felőli oldalán beépített szekrénnyel. A kamra és a gardrób lebontásával tágas étkező-konyha alakítható ki.
  • Az ablakok két rétegű thermo üveggel ellátott fa nyílászárók, még az eredeti, beépített tokos fa redőnnyel. A bejárati ajtó több ponton záródó, kimondottan szép, fából készült biztonsági. A szobákban és előszobában csiszolást igénylő szalagparketta, a többi helyiségben jó állapotú kerámia lap a burkolat. A fürdőszoba színes szaniterei jó állapotúak, de ha a pénztárca megengedi, ki lehetne cserélni. A konyhaszekrény bár használható, előbb-utóbb érdemes kicserélni. Mindent összevetve a lakás tisztasági festés után költözhető állapotú,vagy igény szerint felújítható.
  • A fűtés konvektorokkal történik, a meleg vizet a fürdőszobai átfolyós vízmelegítő adja, a kémény bélelve van. Minden fogyasztás saját mérőórák leolvasása szerint fizetendő (gáz-, víz-, villanyóra). A házban nemrég cserélték a teljes gázvezetékrendszert. A közös költség 13.300,- Ft, mely az üzemeltetésen, szemétszállításon kívül Fundamenta megtakarítást is tartalmaz. A ház szeretné a külső szigetelést megvalósítani.
  • A kertben kertészkedni,napozni,alkalmanként grillezni lehet.
  • A lakás tehermentes, fizetés után azonnal birtokba vehető.
  • A közlekedés kiváló, a Budafoki- vagy Szerémi út gyorsan megközelíthető, a Nagytétényi úton járó valamennyi buszcsaláddal a város minden irányban elérhető, a 141-es busz megállója 5-8 perc sétára található (4-es metró 15-20 perc).

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !