Vissza a főoldalra

Budapest XXII. Nagytétényben, a Bartók Béla úti lakótelepen két és félszobás, jó állapotú csúszó zsalus lakás - Ref. 220032

Város - Kerület

Budapest XXII. ker.

Ár

25.8 M Ft

Alapterület

57 m2

Szobák száma

2 + 1

Kert

-

Építési anyag

beton, belül tégla falakkal (csúszó zsalus)

Állapot

jó állapotú

Emelet

3. emeleten háromemeletes házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

vízóra

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Nagytétény méltán kedvelt, családi házas övezetében, három és négy emeletes házakból épült, hatalmas parkokkal tűzdelt kis lakótelepén eladó 57 nm-es, 2,5 szobás, egyedi fűtésű lakás. A ház öntött beton határoló-, de tégla válaszfalakkal rendelkező, folyamatosan karbantartott, lift nélküli épület. A tető felújítása, a lépcsőházi nyílászárók cseréje, az épület villany- és gázvezetékeinek felújítása, a kémények bélelése 10 éven belül megtörtént.
  • A lakás a III. emeleten található, DK-ÉNY fekvéssel, kereszthuzattal könnyen átszellőztethető, szélső lakás lévén három irányba tekint. A konyha két oldalán húzódó Ikeás konyhabútor és az előszobai tükrös beépített szekrény nagy mértékben segíti a tárolást. A fürdőszoba nagy ablakkal rendelkezik, elöltöltős mosógép is elfér itt. A szobák a köztük elhelyezett étkezőből nyílnak, a nagyobbik szoba falának arrébb helyezésével, ez a központi tér veheti át a nappali szerepét.
  • A lakás jó állapotú, ablakai és bejárati ajtaja műanyagra cserélt, a szobákban redőnnyel szerelve. A hidegburkolatok egy korábbi felújítás alkalmával lettek cserélve, a szobákban lévő tölgyfa parketta szintén jó állapotú.
  • A fűtés konvektorokkal történik, a meleg vizet átfolyós vízmelegítő biztosítja. A közös költség 10.260,- Ft/hó, mely lakástakarék formájában a felújítási alapot is tartalmazza. Minden közmű saját mérőóra leolvasása után fizetendő.
  • A pincében tároló helyiség biztosított, egyetlen másik lakással közös használatban.
  • Óvoda, iskola, közért, orvosi rendelő közvetlen közelben található. 1-2 buszmegállónyira posta, Aldi, Lidl valamint a Campona (Tesco) is gyorsan elérhető.
  • Buszok: 33, 133E (Újpalotáig), 973, valamint Érd felé a 699, 700-as buszok. Vasúttal a Déli pályaudvar 15 perc alatt megközelíthető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !