Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerületi Arany János utcai lakótelepen nappali plusz két hálószobás, erkélyes, jó állapotú csúszó zsalus lakás - Ref. 220031

Város - Kerület

Budapest XXII. ker.

Ár

26.9 M Ft

Alapterület

54 m2 + 5,6 m2 erkély

Szobák száma

1 + 2

Kert

-

Építési anyag

beton

Állapot

jó állapotú

Emelet

3. emeleten háromemeletes házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

korlátlan vízfogyasztás

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • A 4-es metrótól 10 percre, jó levegő, családi házas zöldövezet! Rózsavölgy fölött, Arany János utcai kis lakótelepen eladó közel 60 m2 alapterületű (54 nm + 5,6 nm a beépített erkély), nappali + 2 hálószobás, III. emeleti, jó állapotú, jó elrendezésű, egyedi fűtésű lakás! A ház fsz + három emeletes, beton blokkos épület (csúszó zsalus a köznyelvben), a tető felújítása, szigetelése két éven belül megtörtént. A földszinten babakocsi és kerékpár tároló található.
  • Az erkély teljes beépítésével a tágas étkező konyha a családi összejövetelek alkalmával sem szűkös, kamra is csatlakozik hozzá, alkalmanként a nappali szerepét is átveheti. A 18 m2-es nappali a konyha-étkezőn keresztül (Ny-i fekvés) ,a két kisebb hálószoba (2x7,5 nm) az előszobából közelíthető meg. A konyha és a nappali is klímaberendezéssel szerelt. Az előszobából külön nyílik a kényelmes méretű WC, és a lakótelepinél kicsit nagyobb kádas fürdőszoba.
  • Az előszobában nagyméretű, fenyőfa frontú, tükrös ajtókkal kombinált gardróbszekrény segíti a tárolást. A műanyag ablakok és a fém biztonsági ajtó ráccsal, néhány éve került cserére. Az előszoba, konyha, fürdő, WC kerámia aljzat burkolata a cseresznyefa színű konyhabútor beépítésével együtt szintén felújításra került. A szobákban laminált parkettát találunk.
  • A meleg vizet nemrég cserélt átfolyós gázüzemű vízmelegítő biztosítja, a fűtés helyiségenként konvektorral történik. A közös költség 14.000,- Ft, mely korlátlan vízfogyasztást tartalmaz, igény esetén vízóra felszerelhető. A gáz és villanyfogyasztás saját mérőórák leolvasása után fizetendő.
  • A 250-es busszal 10-15 perc alatt a Kelenföldi pu, 4-es metró elérhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !