Vissza a főoldalra

Budapest XXII, Nagytétényi út mellékutcájában 154 nm-es, felújított, egyszintes, kétlakásos családi ház 4 férőhelyes garázzsal és tárolóval - Ref. 220029

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

54.9 M Ft

Alapterület

154 m2

Szobák száma

5

Kert

720 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

egyemeletes

Gáz

van

Fűtés

központi fűtésrendszer és meleg víz kondenzációs gázkazánnal

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Eladó Nagytétényi útról megközelíthető mellékutcában egy 720 nm-es, összközműves telken álló, 1992-ben kibővített, átépített és 2015-ben teljes körűen felújított, összesen 154 nm alapterületű, egyszintes, két lakásos családi ház 4 autó számára megépített garázzsal és tárolóval együtt.
  • A felújított ház tetőszerkezete Tegola tetőzsindellyel fedett, a födém 2x10 cm vastag isover hőszigetelést kapott, kívülről a falakat 8 cm-es dryvittal szigetelték. Az ablakok egy része korábban beépített SOFA, a szobákban lévő pedig műanyag nyílászárók.
  • Az egyszintes, telekhatárra épült ház két traktusból áll. Az első, 114 nm-es részében a DNy-i fekvésű, klimatizált nappali + hall (32 nm) mellett két hálószobát (2x16 nm), valamint egy szintén hálónak is alkalmas gardróbszobát (7 nm) találunk. A nappali a hallon keresztül közelíthető meg, minden szoba külön nyílik. A nappaliban süttői mészkő borítású kandalló, gipszstukkós díszítések fokozzák a hangulatot. Két fürdőszoba tusolóval és káddal, tágas étkezőkonyha kamrával, impozáns konyhabútorral gépesítve (beépített termo sütő, borhűtő, mosogatógép, extra széles villanysütő és gázfőzőlap grill-lappal, páraelszívóval) helyiségek bővítik az alaprajzot. A lakás külön érdekessége a nappali és a konyha mennyezetén lévő napcső, mely a természetes megvilágítást a tető felől fénycsatorna útján segíti.
  • A nyitott terasz egy része földig érő ablakokkal beépítésre került, innen a ház másik lakása megközelíthető a nélkül is, hogy az udvarra kimennénk. A ház hátsó felében kialakított 40 nm-es lakás külön bejáratú. Itt a 18 nm-es szoba mellett konyha-étkezőt, zuhanyzós fürdőszobát (WC-vel) találunk. A burkolatok és a kialakítás, mint mindenütt az ingatlanban, itt is egyedi, ötletes, igényes és hangulatos.
  • A házban a riasztóberendezés kiépített, a telek hátsó részében álló két garázsba is bekötött. Kerti öntözőrendszer, automata kert- és garázskapu növelik a komfortot.
  • A fűtés kondenzációs gázkazánnal történik.
  • Az ingatlan tehermentes.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !