Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerületi 2 és két félszobás felújítandó lakás vagy kert nélküli házrész Budafok központjához közel - Ref. 220028

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

20.99 M Ft

Alapterület

69 m2

Szobák száma

2 + 2

Kert

10 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

felújítandó

Emelet

földszintes

Gáz

van

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

meleg víz villanybojlerrel

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Budafok központjához közel, eladó 2+2 félszobás, 69 nm-es felújítandó társasházi lakás/házrész. Az ingatlan utcafrontra épült, L alakban a belső udvar felé terjeszkedik, ahonnan öt másik lakás nyílik. Az eladó ingatlan szinte önálló házként foglal helyet a kapubejárat mellett. Magas alapokon álló, kisméretű téglából épült, palával fedett nyeregtetős, jó állapotú épület. Patinás homlokzata jómódú múltat idéz.
  • A lakás a 8 nm-es, külön bejáratú, szeparált teraszáról nyílik, ahonnan a jelenlegi elosztás szerinti konyhába lépünk (12 nm). A bejárati ajtó mellől jutunk tovább balra a 14,5 nm-es kisebbik szobába, innen továbblépve érjük el a 23,5 nm-es nappalit. A 3,4 m belmagasság lehetővé teszi galéria építését. A konyha jobb oldalán foglal helyet a fürdőszoba WC-vel. Innen 1,5 m magasságban emelhető lépcsőn, egy fél szinttel magasabban, de alacsonyabb belmagassággal fekszik jelenleg két, egymásból nyíló félszoba (9,3 nm és 6,3 nm), melyet csak egy 10 cm-es válaszfal oszt ketté. A nagy méretű helyiségek az alaprajzi elrendezést variálni engedik. Az ablakok nagyrészt a Tóth József utcára néznek.
  • Bár az ingatlan felújítandó, a fürdőszoba, konyha vízvezetékei, és a lakás fűtését biztosító konvektorok, és az ahhoz futó gázvezetékek cserére kerültek. A szobákban lévő fa parketta is csak egy csiszolást igényel.
  • A társasházban közös költség nincs.
  • Közlekedés: 58, 141, 250, 941-es buszok, valamint a Nagytétényi úton járó valamennyi buszjárat.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !