Vissza a főoldalra

Budfokon irodai, rendelöi, gyártással, javítással, raktározással kapcsolatos tevékenységekre alkalmas, hatalmas légterű csarnokkal és 329 m2-es telekkel - Ref. 220027

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

89 M Ft

Alapterület

256 m2

Szobák száma

6

Kert

329 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

egyemeletes

Gáz

van

Fűtés

gáz kombi cirko

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Vállalkozása és otthona legyen egy helyen! Nem csak lakhatásra, de könyvelő-, ügyvédi,- tervező irodának, magán orvosi rendelőknek, panziónak, gyártással, javítással, raktározással is kapcsolatos tevékenységre alkalmas 6 szobás ingatlan, közel 100 nm-es egy légterű csarnokkal eladó. Frekventált helyen, a Nagytétényi út Savoya park és Campona közötti szakaszán, a 6-os út, az M0-s autopalya és vasútvonal közelében helyezkedik el a 2009-ben teljes körűen felújított irodaház a hozzá tartozó 329 nm nagyságú, önálló helyrajzi számú, szeparált telekkel. A kitűnő infrastruktúrával rendelkező ingatlan M-2/XXII-8 (Kistelkes munkahelyi terület) építési övezetbe sorolt területen fekszik.
  • 38-as Porotherm téglából épült, cseréptetős, kívül-belül kitűnő állapotú (még festeni sem kell), mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan épületet csak birtokba kell venni.
  • Az automata beléptető rendszerrel rendelkező, térkamerákkal megfigyelt és riasztórendszerrel őrzött kovácsoltvas kapun belépve térkővel burkolt, legalább 4 autó parkolására alkalmas udvar fogad bennünket.
  • Az épület alsó szintje 106 nm, mely egy 97 nm-es, 4 m belmagasságú egy légterű, műhelynek, raktárnak, fogadótérnek, csoportos összejövetelekre, előadóteremnek is használható teremből, valamint WC, zuhanyzó, teakonyha mellékhelyiségekből áll. Külön helyiségben itt helyezték el az épület két szintjének (osztottan is működtethető) fűtését biztosító Saunier Duval kondenzációs kazánt is.
  • A 148 nm-es emeleti szintre az udvarról külön bejáratú lépcsőház vezet fel, ahol 6 helyiség/szoba került elhelyezésre, az eredeti tervek szerint a középső, 31 nm-es tárgyaló teremnek tervezett helyiség megosztásra került. Külön WC, külön mosdó, kádas fürdőszoba, valamint a jelenlegi „irattár” további fürdőszobává alakítható át (pld. panzió esetén). A közel 10 nm-es, beépített konyhabútorral felszerelt, gépesített konyhából két fürdőszoba is kialakítható. Az előszobában, valamint szinte minden szobában beépített szekrények segítik a tárolást.
  • A jellemzően K-i fekvésű ablakok thermo üvegezésű műanyag nyílászárók, szalagfüggöny árnyékolással. A vizes helyiségek kerámia lappal, a szobák/irodák laminált lappal, a földszinti rész greslappal burkolt. A radiátoros cirkófűtés mellett az épületben központi hűtő-fűtő klíma lett elhelyezve, minden helyiségben plafonba süllyesztett légráccson keresztül működtetve.
  • Az épületben telefonközpont, 3 fázis kiépítve.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !