Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerületi mellékutcában háromszobás, családi ház nagy pincével, garázzsal, valamint a hozzá tartozó 484 nm-es telekkel - Ref. 220026

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

37.5 M Ft

Alapterület

netto 94 m2

Szobák száma

3

Kert

484 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

egyemeletes

Gáz

telken belül

Fűtés

központi fűtésrendszer Saunier Duval elektromos kazán vezérléssel, radiátorokon keresztül

Víz/Csatorna

meleg víz villanybojlerrel

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Kiváló elhelyezkedéssel, a Savoya park és a Campona között, Háros utca csendes mellékutcájában, eladó 3 szobás, bruttó 120 nm-es (nettó 94 nm) családi ház nagy pincével, garázzsal, valamint a hozzá tartozó 484 nm-es telekterülettel. A háromszintes (3x45 nm, pince, alsó szint, tetőtér beépítés) ház egy 1103 nm-es telken helyezkedik, melyből a külön, az utcáról önálló bejáratú, lekerített saját telekrésze 484 nm. A másik, szomszédos telekrészen egy különálló felújított ház áll. Az egy helyrajzi számon lévő telek osztatlan közös tulajdon, de megosztási szerződésben írásban és rajzban is rögzítették a külön telekrészeket. A ház alsó szintje 1985-ben épült, 2000-ben történt megemelt tetőtéri bővítéssel. Falazata tégla, hőszigetelő vakolattal ellátva. Külön mérőórákkal rendelkezik.
  • Az alsó szinten (belmagassága 2,4 m) tágas nappali, étkező-konyha, wc, kádas fürdő, kamra helyiségeket találunk. Az előszobából induló lépcső a felső szinten (belmagasság 2,7 m) társalgónak használható előtérbe érkezik, ahonnan egymás mellett két szép hálószoba, külön wc, zuhanyzós fürdőszoba nyílik.
  • A hosszúkás, 27 nm-es garázs mellett, az egész ház alatt húzódó száraz pincében két különálló nagy, ablakkal rendelkező tároló helyiség lett kialakítva, a nagyobbik kiválóan alkalmas akár kondi teremnek is.
  • A helyiségek ablakai jellemzően DK és DNY irányba tájoltak, a ház ÉK-i oldalán lévő, a garázs felett kialakított 27 nm-es terasz viszont nyáron árnyékoltabb, hűvösebb.
  • Az ingatlan jó állapotú, két évvel ezelőtt részben felújított. Az alsó szint előszoba és fürdőszoba burkolata az építés évének megfelelő, a konyha és az emeleti fürdőszoba felújított, konyhabútor és a tűzhely 2 éves. A nappaliban új laminált parkett került lerakásra. A felső szinten lévő szobák és előtér keményfa parkettája megkímélt állapotú. Az ablakok az eredeti fa nyílászárók.
  • A központi fűtésrendszer két éve lett Saunier Duval elektromos kazán vezérléssel kialakítva, új radiátorokkal.
  • A meleg vizet a legmodernebb digitális vezérlésű villanybojler biztosítja. A villanyszámla átalányban, a téli időszakban 23 C fokra fűtve átalányban 35 eFt, ezen felül csak a vízhasználat növeli a rezsit, hiszen gáz számla nincs! A gáz egyébként telken belül található, igény szerint a házba is beköttethető. A meglévő kémény, bélelése után alternatív tüzelésre nyújt lehetőséget.
  • Az ingatlanra lakáscélú hitel nem vehető fel, mert az ingatlannyilvántartásban gazdasági épületnek van feltüntetve.
  • Közlekedés: a 141-es busz a Kelenföldi pu és a Savoya park között közlekedik

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !