Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerületi Budafokon négyszobás, részben felújított ikerházfél szeparált kertrésszel - Ref. 220025

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

38 M Ft

Alapterület

107 m2

Szobák száma

4 + hálófülke

Kert

kb 100 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

közepes állapotú

Emelet

egyemeletes

Gáz

van

Fűtés

kombi cirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915

Leírás

  • Budafoki ikerházfél melléképülettel, pici kerttel frekventált helyen, zöldövezeti, családi házas környezetben eladó.
  • A ház egy osztatlan közös, de kerítéssel elkerített telken fekszik, amihez van megosztási megállapodás. Egy régebbi ház alapjaira épült később az emelet. A ház kívülről jó állapotú, a kert rendezett. Kanadai zsindelytetővel van fedve.
  • A belső része közepes állapotú, részben felújított, illetve részben felújítandó. A kertből a veranda-nappaliba lépünk. a bal oldalán két olyan helyiség található, amelyek egymásból nyílnak, ablaktalanok és ami nincs ajtóval elzárva. A végében lévő helyiséget hálófülkeként lehet használni, a középen lévőt pedig össze lehetne nyitni a közlekedővel és a konyhával, ezzel egy hatalmas teret nyerve. A konyha a veranda-nappali jobb oldalán helyezkedik el. A konyha mögött egy közlekedő, ahonnan nyílik egy sarokkádas fürdőszoba, a lépcsőház alatt található külön WC és a lépcsőház, ahonnan pedig az emeletre juthatunk.
  • A széles lépcső az emeleti nappaliba vezet. Innen egy pici közlekedőn keresztül két külön bejáratú szobába léphetünk, illetve a zuhanyzós fürdőszobába WC-vel.
  • A kertben faépület található, ami műhelyként szolgálhat, valamint kiépíthető szauna is, aminek megvan a helye (régebben is az volt). Saját gépkocsibeálló alakítható ki a kert másik felében.
  • A nyílászárók jó állapotúak, az alsó szinten fából készültek, az emeletiek műanyagok redőnnyel ellátva. A szobákban közepes állapotú laminált padlót találhatunk, a többi helyiség csempézett. Kombinált cirkó biztosítja a fűtést és a meleg vizet. Légkondicionáló található mindkét emeleten.
  • Közlekedés : 58-as, 158-as és az éjszakai 941-es buszok megállója és a bolt pár lépés. Újbuda-központ, Móricz Zsigmond körtér, Kelenföldi pályaudvar, Savoya park (Auchan) közvetlenül elérhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !