Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerületi Budafokon kiváló elhelyezkedésű, teljesen szeparálható házrész telekkel - Ref. 220024

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

29 M Ft

Alapterület

57 m2 + pince + faház + garázs

Szobák száma

2

Kert

kb 300 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

felújítandó

Emelet

földszint földszintes házban

Gáz

utcában

Fűtés

gázpalackról üzemeltetett Siesta kályhával és elektromos radiátorral

Víz/Csatorna

meleg víz villanybojlerrel

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Gádor utca és Komáromi utca között fekvő csendes mellékutcában eladó 557 nm-es telken álló kétlakásos családi ház 57 nm-es, kétszobás lakása a hozzátartozó kb. 300 nm nagyságú, szeparálható telekterülettel együtt. A magas, beton alapokon álló ház több részletben épült, egyszintes, az eladó ingatlanrész 1965 és 1981-es bővítmény, B30-as téglafalazattal, kívülről Dryvittal szigetelt, a tető részben felújított.
  • A két lakás egymás mellett, de külön bejárattal, utcafronti szélességben helyezkedik el, így a telek is szeparáltan ketté osztható. Jelenleg egy közös kapubejárat van az utcáról. A két tulajdonfélre kb. egyforma telekrész jut, de ez még igény szerint változtatható. A megosztási szerződést az új tulajdonos igényei szerint lehet megkötni.
  • Az eladó házrész hátrafelé bővül. A bejárati előszoba mellett, a D-i fekvésű nappali 19,5 nm. A nappali mögött, ablakkal a hátsó kert felé találjuk a 11 nm nagyságú tágas étkező-konyhát a közel 2 nm-es kamrával. A hátsó, 13 nm-es szoba közelében egy közlekedőből nyílik a kisméretű zuhanyzó helyiség mosdóval. A lakásban mindkét traktusban találunk egy-egy külön WC-t.
  • Az ingatlan tisztán, rendben tartott, de műszakilag és esztétikailag is felújítandó. Az ablakok az eredeti, de jól záródó dupla ablakszárnyas fa nyílászárók, a hidegburkolatok a padlón linóleum, ill. az építés korának és ízlésének megfelelő kerámialap. A szobákban a tölgyfa parketta jó állapotú.
  • A gáz az utcáról ingyenesen beköthető. A fűtés jelenleg gázpalackról üzemeltetett Siesta kályhával és elektromos radiátorral történik, legolcsóbb változat lehet ekkora lakásban a inverteres klíma beszerelése.
  • A másik házrész mögé eső telekterületen lévő kb. 30 nm-es faház, az ingatlan alatt lévő pincerész, valamint az utcai bejáratú garázs benne van az árban. Az előkertben saját gépkocsi beálló kialakítható.
  • Közlekedés: 58-as, 158-as, 941-es, 250-es buszokkal, a 4-es metró 20 perc alatt elérhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !