Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerületi Budafok városközpontjához közel harmadik emeleti, kétszobás, erkélyes, szép állapotú lakás téglaépítésű társasházban - Ref. 220023

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

23.9 M Ft

Alapterület

54 m2 + 7 nm erkély

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

3. emelet 3 emeletes liftnélküli házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

meleg víz átfolyós vízmelegítővel

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Budafok városközpontjához közel, eladó 15 lakásos, téglaépítésű társasház, 54 nm-es, jelenleg 2 szobás, de könnyen 1+2 félszobássá alakítható PANORÁMÁS, D-i fekvésű, ERKÉLYES lakása. Az 1970-es évek elején épült három emeletes ház körbezárt, saját tulajdonú telken fekszik. A szintenkénti folyosórészek külön is zártak, egy-egy szinten négy lakás található.
  • Az eladó ingatlan tulajdoni lap szerint 54 nm, mely nem foglalja magába a közel 7 nm-es erkély alapterületét. A tágas előtérből nyílik minden helyiség. A 10,5 nm-es konyha-étkezőben akár 6 személy is asztalhoz tud ülni. A kisebbik szoba 15 nm-es, az ablakkiosztás is megengedi a kettéválasztást. A 18 nm-es nappaliból nyílik a7 nm-es, inkább négyzet alakú, DNY-i fekvésű erkély, ahonnan szép kilátás nyílik a környező családi házas övezetre.
  • Az egész lakás déli tájolású, ablakaiból a Duna ezüstös szalagját is megpillanthatjuk. Szemben nem helyezkedik el ház, a panorámás kilátás szabad, kíváncsi szemek nem pillanthatnak be az ablakokon.
  • Az ablakok műanyag nyílászárók, a korábbi beépítésű erkély könnyedén ismét szabaddá tehető. A szobákban tölgyfa parketta, a többi helyiségben jó állapotú kerámia lap a burkolat. Mindent összevetve a lakás tisztasági festés után költözhető állapotú, de igény szerint felújítható.
  • A fűtés a szobákban lévő két konvektorral történik. A meleg vizet a fürdőszobai átfolyós vízmelegítő adja. Ennek a kéménye két éve lett bélelve a legkorszerűbb technikával, mely a kondenzációs kazánok előírásainak is megfelel. Minden fogyasztás saját mérőórák leolvasása szerint fizetendő (gáz-, víz-, villanyóra). A házban nemrég cserélték a teljes gázvezetékrendszert.
  • A közös költség 10.660,- Ft, mely az üzemeltetésen, szemétszállításon kívül Fundamenta megtakarítást is tartalmaz. A ház szeretné a külső szigetelést megvalósítani.
  • Közlekedés: a Nagytétényi úton járó valamennyi buszcsalád, vagy a 141-es busz megállója 5-8 perc sétára található.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !