Vissza a főoldalra

Budapest XXII. Leányka utcai, harmadik emeleti, két és félszobás, loggiás, felújítandó panellakás - Ref. 220022

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

22.5 M Ft

Alapterület

67 m2 + loggia

Szobák száma

2 + 1

Kert

-

Építési anyag

panel

Állapot

felújítandó

Emelet

3. emelet 10 emeletes házban

Fűtés

távfűtés egyedi mérővel

Víz/Csatorna

vízóra / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Savoya park közelében, a XXII. kerület XI. kerülettel közvetlen határos Leányka utcai lakótelepén, eladó parkra néző, III. emeleti, 67 nm-es, 2,5 szobás, loggiás felújítandó öröklakás. Az 1970-es években épült, gyakorlatilag két sor házból álló kis lakótelep tíz emeletes háza átlagos állapotú, de a fűtéskorszerűsítése megtörtént. A lift felújított, bár a 3. emelet gyalogosan is nagyobb fáradtság nélkül megközelíthető.
  • A lakás rendkívül tágas, szobái 19,5 nm, 14 nm és 11 nm nagyságúak, étkezőkonyhája közel 8 nm, mellette kamra valamint két! gardrób helyiség is segíti a tárolást. A 3 nm-es loggia a legkisebb szobához csatlakozik D-i fekvéssel. A konyha, és a középső szoba szintén D-i, a nappali az Anna utca irányába, DNY felé tekint. Természetesen az átlagos lakótelepi fürdőszoba mellett a WC külön helyiségben található.
  • A lakás felújítandó állapotú, a burkolatok az eredeti padlószőnyeg és linóleum, az ablakok néhány éve bemarásos szilikongumis szigetelést kaptak.
  • A fűtés szabályozható és mérhető, a fűtésköltség átalányban 13.000 Ft körül alakul, mely költség a lakás nagyságához mérten alacsonynak mondható. A közös költség szintén 13.000 Ft.
  • Egy kilométeres körzetben minden megtalálható, bölcsőde, óvoda, általános és középiskola, szakorvosi rendelő, közért, AUCHAN, piac, posta, bankok, polgármesteri hivatal stb. A közlekedés kiváló, a 47-es, 56-os villamosokon kívül a számos busz járattal a város minden pontja megközelíthető, átszállás nélkül akár Újpalotáig is eljuthatunk.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !