Vissza a főoldalra

Budapest XXII. kerület Budafok belvárosban erkélyes, két és félszobás, ötödik emeleti lakás eladó szigetelt panelházban - Ref. 220020

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

23.9 M Ft

Alapterület

63 m2 + 7,5 m2 erkély

Szobák száma

2 + 1

Kert

-

Építési anyag

csúszózsalus

Állapot

felújított

Emelet

5. emelet 10 emeletes liftes házban

Fűtés

házközponti

Víz/Csatorna

vízóra van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Savoya park közelében, a 47-es, 56-os villamosok végállomásánál, Budafok központjában eladó 63 nm + 7,5 nm erkély nagyságú, 2,5 szobás, V. emeleti lakás csúszózsalus építésű házban.
  • A ház kimondottan jó állapotú, bejárata, liftje felújított, szigetelése még építésekor megtörtént. Az ötödik emeleti lakás zárt folyosóról nyílik, a folyosórészt nemrég újraburkolták és kifestették.
  • A lakás is felújított, K-i fekvésű. Elrendezése kiváló, étkező konyhája a nappalival akár össze is nyitható. A nappali előtt, a középső szoba elé is nyúlva, közel 8 nm-es erkély húzódik. Szobái külön nyílnak, a két kisebbik szoba között átjárás lehetséges. A félszoba (10 nm) a fürdőből nyíló kis gardrób szobán keresztül is megközelíthető, melyet megszüntetve a középső szobához hasonló 13 nm-es szobát nyerhetünk.
  • Külön gardrób helyiség, valamint kamra is segíti a tárolást.
  • A felújítás során a nappaliban lévő radiátor cserére került. Az ablakok redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók. A lakás helyiségeinek hideg- és meleg burkolatai egyaránt felújítottak. A konyhában egyszerű, de újszerű IKEA konyhabútor, és gáztűzhely került beépítésre. A lakás tisztasági festés után költözhető.
  • Közlekedés: említett villamosokon kívül számos buszcsaládnak van megállója a közelben, például a 33-as, 133-as 213, 214, 58-as buszok, illetve vasúton a Déli pu 10 perc alatt elérhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !