Vissza a főoldalra

Budafok zöldövezeti lakótelepén eladó egy második emeleti, egyedi fűtésű, csúszózsalus lakás - Ref. 220018

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

22.9 M Ft

Alapterület

59 m2

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

csúszózsalus

Állapot

felújítandó

Emelet

2. emelet 3 emeletes házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

meleg víz átfolyós vízmelegítővel - vízóra van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • 4-es metrótól 15 percre, Budafok kedvelt zöldövezeti lakótelepén, garantáltan jó levegőjű, családi házas környezetben, eladó 59 nm-es, II. emeleti, egyedi fűtésű, társasházi lakás. Az 1989-90-ben csúszózsalus technológiával épült három emeletes, 16 lakásos ház jó állapotú, karbantartott.
  • Az eredeti alaprajz szerint 1+2 félszobás, erkélyes lakást átalakították. A 16 nm-es nappali melletti fél szobákat egybenyitva közel 15 nm-es szobát, az erkélyt megszüntetve és a konyhához csatolva 15 nm-es étkezőkonyhát alakítottak ki. Mivel a lakás amúgy is felújítandó, igény esetén az eredeti elrendezés rombolás nélkül még visszaállítható. Az elrendezés egyébként kiváló, a szobák az előszobából külön nyílnak, a konyhához kamra is csatlakozik. A WC a fürdőszoba mellett külön nyílik.
  • A felújítást a tulajdonosok korábban megkezdték. A hálószoba ablakait új, thermoüvegezésű fa nyílászárókra cserélték, új a szoba ajtaja is. Az előszoba, konyha aljzat burkolata korábban felújított, a fürdőszoba, WC, konyha fali kerámia csempéje bár nem modern, de jó állapotú. A lakás eredeti MM kábelezésének korszerűsítését megkezdték, a villanyszerelés befejezése elsődleges feladatként az új vevőre vár.
  • A szobákban parapetes konvektorok, a fürdőszobában fali gázmelegítő biztosítja a fűtést. A meleg vizet átfolyós vízmelegítő szolgáltatja.
  • A közös költség 9.500,- Ft, minden közmű óraleolvasás után fizetendő.
  • A pince szinten tároló biztosított, melyet egy másik lakással közösen használnak.
  • Közlekedés: 250, 250b buszokkal Kelenföld vá, 4-es metró felé

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !