Vissza a főoldalra

Rózsavölgyben, XI. kerület határán 103 nm-es, felújított ikerház telekkel - Ref. 220017

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

49.9 M Ft

Alapterület

103 m2

Szobák száma

4

Kert

440 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

1

Gáz

van

Fűtés

gáz cirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

 • Lakás árán házat! Jól megtervezett, igényesen és körültekintően kivitelezett ikerház eladó, ide csak költözni kell! A ház a Savoya park közelében, Budafok legszebb részén, Rózsavölgyben, XI. kerület határához közel helyezkedik el. A 103 nm-es lakás egy négylakásos társasház belső, kétszintes része, amelyhez tartozik egy kizárólagos használatú, 440 nm-es telekrész. Az épület ikerház jelleggel kapcsolódik a társasház többi lakásához.
 • Kiváló elosztásának köszönhetően akár két generáció viszonylagos elkülönülésére is lehetőséget nyújt.
 • Az alsó szinten a tágas amerikai konyhás nappali 33 nm, melyben az igényes kivitelezésű fa frontú konyhabútor beépített mosogatógéppel, inox gázfőzőlappal és villanysütővel szinte még újszerű.
  A konyhából leválasztott kamra további hasznos területet biztosít a hűtőszekrény, befőttek, konyhagépek stb. elhelyezésére.
  A DK-i fekvésű nappali fényárban úszik, téli napokon az elektromos kandalló hangulatjavító hatással bír. A 9 nm-es kerámia burkolatú terasz a konyhából megközelíthető, közvetlen kapcsolattal a több mint 300 nm-es szeparált kerthez.
  Visszatérve a házba, az előtérből nyílik egy WC kézmosóval, innen érjük el a sarokkádas fürdőszobát. A közel 12 nm-es hálószoba a fürdőszobából és a nappalit összekötő közlekedőn keresztül is megközelíthető. Itt a faltól falig beépített tükrös, tolóajtós ruhásszekrény minden nő álma. A falat egyedi, kézzel festett képek díszítik, a plafonon süllyesztett spotlámpákkal megvilágított tükör lett elhelyezve.
 • A felső szintre a nappaliból induló kényelmes lépcső faburkolata igényes minőségű és kivitelű. A lépcsőfordulónál lévő rejtett ajtó a tető adta lehetőséget kihasználva nem kis tárolót rejteget.
  A klimatizált tetőtérben két egymásba nyíló szobát találunk. Igény esetén az első szoba gipszkartonnal gyorsan leválasztható. Jelenleg falba futó tükrös tolóajtó választja el a két helyiséget egymástól. Az innen nyíló jelképes erkélyről rálátunk az alattunk fekvő kertre.
  Ezen a szinten még a lépcső közeléből nyílik a fürdőszoba WC-vel, masszázs zuhanykabinnal.
 • 2004-ben teljes körű felújításon és átalakításon esett át a házrész. A felújítások tartalmazták az épület teljes aljzat és homlokzati szigetelését, a tető felújítását és beépítését, a villany- és vízvezetékek, fűtésrendszer, nyílászárók cseréjét (a műanyag ablakokon mindenütt redőny, beépített szúnyogháló) valamint jelenlegi belső kialakítását, természetesen beleértve a hideg és meleg burkolásokat is.
 • A fűtést (kerámia burkolatú helyiségekben padlófűtés, a hálószobákban radiátorok) zárt rendszerű gáz cirkó készülék adja, mely a lépcső alatti kis tároló helyiségben lett elhelyezve. A kémény bélelése a legkorszerűbb technikával készült.
  A meleg vizet gázbojler biztosítja. A gáz átalányára (fűtés, meleg víz, főzés) 13.000,- Ft!
  Az ingatlan minden közműmérővel külön rendelkezik. Közös költség nincs.
 • A gondozott kertben fúrt kút, automata öntözőrendszer lett kiépítve. Az ingatlanhoz 2 db 4 nm nagyságú különálló tároló és külön, kb. 50 nm területű szeparált gépkocsi beálló is tartozik, melyen egymás mögött akár három autó is elfér.
 • Közlekedés: 41-es villamos, valamint a 7-es busz megállója is elérhető kb. 10 perc sétával.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !