Vissza a főoldalra

Nagytétényi Bartók Béla úti lakótelepen 2 egész szobás, erkélyes, egyedi fűtésű, felújítandó csúszózsalus lakás négyemeletes ház második emeletén - Ref. 220015

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

17.2 M Ft

Alapterület

55 m2

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

csúszózsalus

Állapot

felújítandó

Emelet

2. emelet négyemeletes házban

Fűtés

konvektor

Víz/Csatorna

meleg viz átfolyós vízmelegítővel - vízóra van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Camponától néhány rövid megállóra, zöld parkjai és kulturált lakóközössége miatt méltán közkedvelt Bartók Béla úti kis lakótelepen eladó egy II. emeleti, 55 nm-es, kétszobás, erkélyes, egyedi fűtésű, felújítandó lakás. A négyemeletes ház karbantartott, lépcsőházi „üvegfüggönyének” cseréje hamarosan megtörténik.
  • Az ingatlan K-NY fekvésű, jó elrendezésű. A nappali kimondottan nagy (21,5 nm), hozzá 4,5 nm-es loggia kapcsolódik, a kisebbik szoba is egész szoba, ami 13 nm, négyzet alakú, jól bútorozható. A nappali a Nagytétényi út felé néz, a hálószoba ősfás parkra. Hihetetlen érzés kitekinteni erre a térkövekkel burkolt utacskákkal szabdalt, árnyas „erdei” hangulatú ligetre. A háló a nappaliból és a fürdőszobából is megközelíthető. A fürdőszoba nagy ablakos, a konyhában kisebb étkezőasztal is elfér. A konyhával szemben az előszobából kamra nyílik, mellette nagy méretű gardrób segíti a tárolást. A lakás felújítandó, de a jó állapotú tölgyfa parketta és a fűtőberendezések, vízmelegítő nem feltétlen cserélendőek.
  • A fűtés a szobákban konvektorokkal, a fürdőben és a konyhában fali gázmelegítővel történik. A meleg vizet átfolyós vízmelegítő biztosítja. Minden fogyasztás (gáz, víz, villany) óraleolvasások után fizetendő.
  • A közös költség 14.700,- Ft, mely a megemelt felújítási alapot is tartalmazza.
  • Közlekedés : 33-as buszcsaláddal, vasútállomás 5 perc séta (Déli pályaudvar 15 perc, Velencei tó 30 perc). Környék : Reál közért 2 perc séta, Lidl, Aldi egy buszmegálló.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !