Vissza a főoldalra

Budapesten a Leányka utcában csúsztatott zsalus házban IV. emeleti, 69 nm-es, 3 egész, külön nyíló szobás, erkélyes lakás - Ref. 220013

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

19.9 M Ft

Alapterület

69 m2

Szobák száma

3

Kert

-

Építési anyag

csúsztatott zsalus

Állapot

jó állapotú

Emelet

4. emelet 10 emeletes házban

Fűtés

távfűtés

Víz/Csatorna

hideg/meleg vízóra

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • A tízemeletes ház karbantartott, jó állapotú, már építésekor 5 cm-es szigetelés került a homlokzatára. A lift részben már felújított, a teljes kabincserére még ez évben sor kerül. Szintenként négy lakást találunk, a lakások kettesével zárt előtérből nyílnak.
  • A délnyugati fekvésű lakás rendkívül jó elosztású, mindhárom szobája tágas, (19,5 nm, 13,2 nm, 15 nm) külön nyílik, a faltól falig érő ablakoknak köszönhetően világos, a bútorokat könnyen és jol el lehet helyezni. A 4,5 nm-es erkély a 15 nm-es szobához kapcsolódik, itt klímaberendezés is fel van szerelve. Nagy méretű beépített szekrények, valamint külön kamra is segíti a tárolást.
  • A lakás jó állapotú. A bejáratnál 17 ponton záródó biztonsági ajtót találunk. Az előszoba, konyha, fürdőszoba kerámia burkolata korábban felújított, csak igény szerint cserélendő. Két szobában szép, tölgyfa erezetű laminált parkettet találunk, az erkélyes szoba eredetileg kerámia lapos, jelenleg padlószőnyeg borítja. A méretre készült konyhabútor szintén jó állapotú, az aljzattal harmonizáló étkező pulttal együtt természetesen a lakás tartozéka. Az ablakok az eredetiek, igény szerint felújítandók vagy cserélendők.
  • A közös költség 12.400,- Ft, a távfűtés díja négy fő által felhasznált vízmelegítéssel együtt időjárás függően átalányban 16-18.000,- Ft körül mozog. Hideg- meleg vízóra van.
  • A házban garázs bérlésére van lehetőség 16.000,- Ft/hó áron. Tároló szintén bérelhető.
  • Általános iskola, óvoda, bölcsőde, középiskola, orvosi szakrendelő, gyógyszertár, közért, de a Savoya park (Auchan, Aldi, OBI stb.) is gyalogosan megközelíthető. A közlekedés kiváló, a számos busz család, ill. villamosok (47-es, 56-os, 17-es, 41-es) által a város szinte minden pontja akár átszállás nélkül is elérhető.
  • A lakás tehermentes, két hónapon belül költözhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !