Vissza a főoldalra

Budafok József Attila utcai lakótelepen ötödik emeleti, panorámás, részlegesen felújított lakás szigetelt házban - Ref. 220012

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

18.5 M Ft

Alapterület

48 m2

Szobák száma

1 + 1

Kert

-

Építési anyag

csúszózsalus

Állapot

közepes állapotú

Emelet

5

Fűtés

távfűtés egyedi mérővel

Víz/Csatorna

vízóra

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Budafok József Attila utcai lakótelepén eladó csúszózsalus technológiával épült, szigetelt házban egy ötödik emeleti, panorámás, 48 nm-es, részlegesen felújított lakás.
  • A folyamatosan karbantartott ház felújított lifttel rendelkezik. A lakás DK-i fekvésű, világos, a nap minden oldalról bevilágítja.
  • Szobái külön nyílnak, a 26 nm-es nappali nem csak lakótelepi mértékkel mérve tágas, de az étkezőnek is helyet biztosít. Franciaerkély kapcsolódik hozzá. A kisebbik szoba kicsit nagyobb, mint 9 nm, élhető méretű helyiség.
  • A lakás középső tengelyén találjuk a vizes blokkokat. A nem nagy konyha mögött, a mindkét szobából nyíló gardrób helyiségen keresztül közelíthető meg a fürdőszoba. Épített zuhanytálca spórolja meg a mosógép helyét. Nagyobb fürdőszoba kialakítása a gardróbbal egybenyitva lehetséges, annak megszüntetése pedig nem probléma, mivel az előszobában is találunk tárolásra alkalmas szekrényeket.
  • A lakás új, műanyag ablakait redőnnyel és szúnyoghálóval szerelték fel. Az ablakcserén kívül a villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Felújításra került a fürdőszoba, valamint a szobák új laminált parkettát kaptak.
  • Az előszoba és a konyha felújítása majd az új tulajdonos ízlésének megfelelően történhet. A tégla szerkezetű válaszfalak könnyítik az alaprajz átvariálást.
  • A pince szinten további, a lakáshoz tartozó kb. 2 nm-es hely áll rendelkezésre.
  • A távfűtés egyedi mérővel szabályozható és vízóra van, ezek költsége 10-11.000 Ft között mozog havonta 4 fős család részére. A közös költség a felújítási alappal, szemétszállítással, fenntartási költségekkel együtt 10.000 Ft/hó.
  • Közlekedés: a Nagytétényi út valamennyi buszjárata, valamint vasúttal percek alatt elérhetünk a Kelenföldi és a Déli pályaudvarokhoz.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !