Vissza a főoldalra

Rózsavölgyben három generációs ház medencével, boros pincével és 896 m2-es telekkel Kelenföld 4-es metró megállójától 10 percre - Ref. 220011

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

139.9 M Ft

Alapterület

300 m2

Szobák száma

8 + 2

Kert

896 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

2

Gáz

van

Fűtés

gázkazán

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Kelenvölgy- Rózsavölgy találkozásánál, Rózsavölgy déli domboldalán, annak legszebb részén, a 4-es metró végállomásától busszal 10 percre eladó akár három generáció együtt lakására is alkalmas, vagy nagycsaládosoknak, esetleg vállalkozóknak (iroda, rendelő) lakás és telephely céljára együtt is használható ingatlan.
  • A közel 900 nm-es, enyhén emelkedő telek adottságai végett, az ingatlan több szinten néhány lépcsővel eltolt, mely egyedi kialakítás még hangsúlyosabbá teszi a hálószobák elkülönülését a közösségi terektől. A középső szint a fogadó szint, mely áll a 29 nm-es nappaliból, különálló konyha-kamra és étkező központi helyiségekből. A vendégek részére az előszobából külön WC nyílik. A nappaliból kb. 40 nm-es teraszra léphetünk, mely közvetlenül kapcsolódik a gondozott kerthez. Az étkezőből néhány lépcsőnyi szinteltolással jutunk el a három azonos nagyságú (15 nm) hálószobához. A tágas közlekedőből a kádas fürdőszoba WC és bidével e fenti terület kiszolgálója. A szobák előtt, a ház teljes szélességében terasz húzódik, a végtelenül csendes utca panorámája nemcsak a felső szintről, innen is élvezhető. Az alsó szint a középső szint előszobájából közelíthető meg. Itt található a központi fűtést ellátó gázkazánok és gázbojler, valamint itt kapott helyet a mosógép és szárítógép, közvetlen kapcsolattal a kert felé. Ezen a szinten a két 15 nm-es szoba, fürdőszoba zuhannyal, WC-vel, tökéletes szeparált otthona lehet kamaszgyerekeknek, szülőknek, de iroda, rendelő vagy bármely tevékenység folytatására kiválóan alkalmas, hiszen külön bejárattal a kert felől is megközelíthető.
  • A megemelt tetőtérben, a kertből külön nyíló, és akár a kertben szeparáltan megközelíthető 75 nm-es lakás lett kialakítva. Az egy légterű konyha-nappali (43 nm), három hálószoba (10 és 2 db 6,5 nm), fürdőszoba önmagában kielégíti a két gyermekes családok igényeit is.
  • A ház kívülről szigetelt, az ablakok minőségi műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval szerelve. A hidegburkolatok szépek, felújítást nem igényelnek. A szobákban jellemző a fa parketta, ezt festés előtt érdemes felcsiszoltatni.
  • A telek teraszos kialakítása miatt az egyállásos garázs az utcához közel került megépítésre. Egy gégjármű számára fedett, de még legalább két autó számára beálló biztosított.
  • A kertben polikarbonát tetővel fedett, gépházból üzemeltetett úszómedence, kerti partikhoz hangulatos pergola, a minőségi bor kedvelőinek borospince áll rendelkezésre.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !