Vissza a főoldalra

A nagytétényi Bartók Béla úton 90 nm-es felújított családi ház 953 m2-es összközműves telekkel - Ref. 220009

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

29.99 M Ft

Alapterület

90 m2

Szobák száma

3

Kert

953 m2

Építési anyag

tégla és mészkő

Állapot

felújított

Emelet

nincs

Gáz

van

Fűtés

gáz cirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • A két részletben épült ház első része1930-as években épült, szobája teljesen száraz mészkő falazatú, fafödémes, sátortetős épület. Az 1983-as bővítés során még két hálószobát építettek hozzá duplán rakott kisméretű téglából. Ez a rész felújított és szigetelt lapos tetővel rendelkezik.
  • A két részre osztott ház első felében találjuk a nappalit, a fürdőszobát WC-vel, a viszonylag kis konyhát, mellette az étkezővel, amiből egy nagy kamra is nyílik. A ház másik traktusában két hálószobát találunk.
  • Az ingatlant a közelmúltban újították fel. Külső vakolata frissítésre került, a belső hideg- és meleg burkolatok megújultak, a fűtést korszerűsítették, a fűtés gáz cirkókészülékkel és infra panelekkel megoldott. Alternatív fűtési lehetőséget biztosít a plusz kémény. Az ablakok részben a régi gerébtokos, illetve műanyag nyílászárók.
  • A kb. 10 nm-es melléképület tárolást is biztosít.
  • A kert 10 m széles, hosszan hátranyúlik, az előkertben több gépkocsi számára is garázs vagy fedett beálló kialakítható. A ház mögötti nagy területen főleg gyümölcsfákat találunk (meggy, szilva, alma, dió, mandula). A 24 m mély ásott kút a kert locsolásához elegendő vizet biztosít.
  • Az ingatlan azonnal költözhető.
  • A 213-as busszal a Kosztolányi Dezső térig közlekedhetünk.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !