Vissza a főoldalra

Budafokon 12 lakásos téglaépítésű társasház 1,5 szobás földszinti, kertkapcsolatos lakása gépkocsi beállóval - Ref. 220008

Város - Kerület

Budapest XXII. kerület

Ár

19.9 M Ft

Alapterület

51 m2

Szobák száma

1 + 1

Kert

kertkapcsolatos

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

földszint

Fűtés

gázkazán

Víz/Csatorna

vízóra

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • A ház az 1980-as években épült. Nagy, körbezárt kertjében fedett gépkocsibeállásokat alakítottak ki. Elektromos, távirányítóval vezérelhető kapunyitó rendszer, műanyag lépcsőházi nyílászárók, tiszta, rendezett lépcsőház tanúskodnak a közös költség felhalmozott részének hasznos elköltéséről.
  • A földszinti lakás 51 m2, a nappali beépített erkélyén keresztül közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik. Az ingatlan nagy, világos, déli fekvésű nappali, kisebb hálószoba (mely az előszobából és a nappaliból is megközelíthető), ablakos étkezőkonyha valamint zuhanykabinos fürdőszoba, külön WC helyiségekből áll.
  • Felújítása tartalmazta a villanyvezetékek, ablakok cseréjét. A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben átlagos kerámia burkolatot találunk. A fürdőszoba inkább felújítandó.
  • A fürdőszobában lévő gáz cirkókészülék biztosítja lapradiátorokon keresztül a fűtést. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A nappali és hálószoba között korábban működő és lebontott cserépkályha kéményébe kandalló köthető. Minden közmű külön mérőórával rendelkezik.
  • A közös költség 13000 Ft, melyből 4000 Ft felújítási alap Fundamenta megtakarításban halmozódik, illetve tartalmazza a szemétszállítás, fenntartási költségek, biztosítás, kertgondozás stb. díját.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !