Vissza a főoldalra

Kitűnő elhelyezkedéssel újszerű, 3 és félszobás családi ház - Ref. 200005

Város - Kerület

Diósd

Ár

34.9 M Ft

Alapterület

90 m2

Szobák száma

3 + fél

Kert

300 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

újszerű

Emelet

2

Gáz

van

Fűtés

kondenzációs kombi gázkazán

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • Diósdliget, Homokbánya utca közelében, csendes, aszfaltozott, nagyrészt új ingatlanokból álló mellékutcában, eladó 90 nm lakóterületű, nappali + 3 szobás, két szintes, felújított családi ház a hozzátartozó 300 nm nagyságú telekkel. A kétszintes, téglából épült ház teljes körű felújítása 90%-ban elkészült, az ár természetesen a kulcsrakész állapotra vonatkozik. A felújítás/átalakítás tartalmazta a vezetékek,nyílászárók, hideg- és melegburkolatok, fűtésrendszer teljes cseréjét.
  • A 30 cm-es téglafal dryvittal szigetelt, a tető felújított, betoncseréppel fedett.
  • Az alsó lakószinten a 24 nm-es nappali-étkezőhöz boltívvel kapcsolódik a jelképesen szeparált 8 nm-es konyha. A 13,5 nm-es különálló szoba a kert hátsó része felé orientálódik. Az előtérből nyílik a WC kézmosóval, valamint innen vezet lépcső a felső szintre.
  • Itt további két szobát alakítottak ki. A nagyobbik közel 18 nm, szükség esetén kettéválasztható. Ehhez a szobához hatalmas, 21 nm-es, panorámás terasz kapcsolódik, ahonnan a diósdi Interspart is megpillanthatjuk. A másik szoba alig 6 nm, négyzet alakú, egy személyes ágy, íróasztal vagy szekrényke elfér benne, de használható gardróbnak, dolgozónak, vendégszobának is.
  • A ház hátsó kerthez kapcsolódó végében az alsó szinten is megépített 15 nm-es teraszt találunk, ahová a konyhából a kertbe vezető erkélyajtón keresztül jutunk ki leggyorsabban.
  • A pinceszinten 30 nm-es helyiség segíti a tárolást, itt helyezték el az új kondenzációs kazánt is. A ház oldaláról megközelíthető szuterén jellegű 15 nm-es fűtött szoba fürdőszobával további lehetőség vendég elszállásolására, irodának, műhelynek.
  • A 10 m széles telek előkertjében 2 gépkocsi számára kialakított, térkővel burkolt beállót találunk, elektromos távirányítású kapuval. A hátsó kert élhető teret biztosít a családnak, megfelelő távolságban mindhárom szomszédtól.
  • A közlekedés kiváló. 5 perc séta alatt számos busz elérhető, a Kelenföldi pu. 4-es metró 30 perc alatt elérhető kék busszal.
  • A ház maximum 2 hónapon belül költözhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !