Vissza a főoldalra

Érd Újfalun ötszobás családi ház közművesített melléképülettel és nagy gondozott telekkel - Ref. 200004

Város - Kerület

Érd - Újfalu

Ár

49.9 M Ft

Alapterület

240 m2 + szuterén hobby szobával és 2 állásos garázzsal + 30 m2 melléképület

Szobák száma

5

Kert

922 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

1

Gáz

van

Fűtés

kondenzációs gázkazán + vegyes tüzelésű kazán alternatív lehetőségként

Víz/Csatorna

van / van - meleg víz gázbojlerrel

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

 • Budai kerületben földszinti vagy első emeleti (liftes házban) lakásra beszámítható illetve cserélhető!
 • Érd Városközponthoz (Béke tér) közel, kitűnő közlekedéssel, Újfalu városrészben, csendes, igényes ingatlanokkal beépített utcában, eladó 300 nm-es, 5 db, kimondottan nagy méretű szobával rendelkező családi ház a hozzátartozó 922 nm-es telekkel.
  A telken található még egy különálló, fűthető, lakható, vagy valamely vállalkozás céljára (iroda, műhely) alkalmas 30 nm-es házacska is.
 • Fűtött, kerámia lappal burkolt pinceszintjén (össz.115 nm) 35 nm-es két állásos garázs, kazán vagy szárító helyiség, hobbi szoba (inkább terem), mosókonyha WC-vel, zuhanyzóval helyiségeket találunk.
 • Az alsó lakószinten az előszobából külön nyílik egy 21,5 nm-es szoba, a szoba teljes szélességében erkély húzódik. Az előszobából nyílik egy WC zuhanyzóval, másik irányban pedig a 25 nm-es konyha-étkező és az ugyanekkora, ajtóval elválasztott nappali is. A 17 nm-es terasz mindkét lakótérből megközelíthető. 4 nm-es kamra segíti a tárolást.
 • A megemelt tetőtérben 3 hatalmas hálószoba (25nm, 25 nm, 33 nm) és egy 11 nm-es fürdőszoba sarokkáddal, bidével található.
 • Az 1990-es években épült épület az építését követően több felújításon is átesett, kimondottan jó állapotú ingatlan. Jellemzőek a nagy terek, nagy méretű, esetleg tovább osztható hálószobák. A ház jellegzetessége, a fenyőfa, illetve a világos fenyő szín használata. Egyedi tervezésű thermo üvegezésű fa ablakok,fenyőfa válaszfal ajtók, az előszobákban minden szinten nagy méretű fenyőfából készített beépített szekrények barátságos, otthonos hangulatot árasztanak. A házban a riasztóberendezés kialakított, klíma a D-NY-i fekvésű emeleti hálószobában található. A hidegburkolatok kimondottan jó állapotúak, az építés korának megfelelő ízléssel. A ház minden része napfényes, nappalija és a konyha étkezője K, DK-i fekvésű.
 • Kertjében fúrt kút, kerti tó, gyümölcsfák, dísznövények, konyhakert és a kis 30 nm-es ház talalható, mely több célra is alkalmas lehet.
 • A fűtésrendszer két éve lett korszerűsítve, a kondenzációs kazán beszerelésével a kéménybélelés is cserére került. Alternatív fűtés vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges, a meleg vizet szintén újszerű gázbojler biztosítja.
 • Az ingatlan tehermentes, minimum 70 nm-es, földszinti vagy első emeleti (liftes házban), újszerű vagy felújított társasházi lakás budai kerületben beszámítható illetve cserélhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !