Vissza a főoldalra

Budapest XVIII. kerületi ötszobás, három lakásra osztható, közepes állapotú családi ház nagy kerttel áron alul - Ref. 180001

Város - Kerület

Budapest XVIII. kerület

Ár

29.9 M Ft

Alapterület

184 m2 + padlástér kb. 50 m2-es beépítetlen része

Szobák száma

5 (+1 vagy +2 lehetőség)

Kert

820 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

közepes állapotú

Emelet

egyemeletes

Gáz

van

Fűtés

kombi cirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915

Leírás

 • Hatalmas terek - több lakás kialakítására alkalmas ingatlan áron alul ! Családi házas zöldövezetben, Pestszentimre és az M5-ös autópálya között, a Kossuth Ferenc - telepen eladó egy 150 m2 alapterületű (a természetben ennél nagyobb), többgenerációs, felújítandó ház 820 m2-es telekkel.
 • A három lakás a következőképpen van kialakítva :
  1. az első lakás 49.27 m2, bejárata a ház utca felőli részére esik, de az udvaron belül van. Egy tágas előszobába lépünk. Bal kéz felé esik a szoba, szemben tovább pedig a konyhába juthatunk. A konyha végéből egy közlekedő vezet a spejzba és a fürdőszobába, valamint belefut a második lakás előszobájába. Ezt az ajtót le lehet falazni, hogy teljesen el legyen szeparálva a másik lakástól. Ezt a lakást könnyedén meg lehet növelni a kb. 50 m2 padlástérrel, ami még nincs beépítve !
  2. a második lakás 106.54 m2, bejárata a ház oldaláról nyílik. Egy előszobába lépünk, aminek a végében található az egyik fürdőszoba, jobbra pedig a nappaliba érkezünk. Ebben az előszobában helyezték el a gáz kombi cirkót. A nappaliból lehet feljutni egy lépcsőn az emeletre. A konyhába érkezünk, onnan jobbra és balra egy-egy szoba van, a lépcső mellett pedig egy második fürdőszoba.
  3. a harmadik lakás 27,8 m2, bejárata is a ház oldaláról nyílik. Itt a konyhába lépünk, annak végében van a fürdőszoba, jobbra pedig a szoba.
 • Össz. lakótér 183,61 m2 + padlástér kb. 50 m2-es beépítetlen része.
 • A ház kívülről szigetelt, csak a színezés maradt hátra. A tető jó állapotú cseréppel fedett.
 • A nyílászárók műanyagok. A csempézett helyiségekben a burkolatok megvannak, a szobákban viszont új padlót kell lerakni. A konyhákat fel kell szerelni.
 • A fűtést és meleg vizet egy központi gáz kombi cirkó biztosítja.
 • A hatalmas kertben grillező és egy medence található, amit fel kell újítani.
 • Az 54-es és 55-ös buszok a Boráros tér - Nagykörútra visznek 30 perc alatt, a 84E, 89E és 294E jelzésű buszokkal a Határ úti metrómegállóhoz juthatunk el. Éjszakai járat a 994-es. Pestszentimre felső állomásról (ami 10 perc gyalog) az S21 jelzésű vonattal a Nyugati pályaudvar Köbanya-Kispest állomáson keresztül 31 perc.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !