Vissza a főoldalra

Budapesti XIV. kerületi Nagyzuglóban jó állapotú, két és félszobás, erkélyes lakás az Örs vezér terétől két megállóra - Ref. 140004

Város - Kerület

Budapest, XIV. kerület

Ár

30.9 M Ft

Alapterület

62 m2 + 2 erkély

Szobák száma

2 + 1

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

harmadik emelet háromemeletes házban

Gáz

van

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915

Leírás

  • Háromemeletes téglaépítésű társasház harmadik emeletén eladó egy 62 m2-es, jó állapotú, két és félszobás, erkélyes lakás. A lépcsőházban 11 lakás található, emeletenként három, a földszinten kettő. Hat-hét éve felújították a tetőt, 2015-ben kicserélték a gazvezetéket, 2017-ben a tűzvédelmi főkapcsolót. A társasháznak van megtakarított pénze, így a karbantartás folyamatos. Lift nincs.
  • Az előszobába (5,2 m2) lépve balra található a külön WC, majd a konyha (11,4 m2), a folyosó végén jobbra a fürdőszoba (3,4 m2), a végében egyenesen pedig a nappali (20,8 m2). Az előszoba első fele felett tároló lett kialakítva, így ennek a résznek a belmagassága alacsonyabb. A konyha méretének köszönhetően az étkezőt is itt alakították ki, valamint innen nyílik egy 1 m2-es spejz is. A nappaliból nyílik a hálószoba (11,2 m2), onnan egy másik szoba (7,8 m2), ami kapcsolódik a fürdőszobához. A nappali és a hálószoba is erkélyes.
  • A két kisebbik szoba észak-keleti fekvésű és utcafronti, a nappali és a konyha dél-nyugati, a hozzá tartozó erkély és az ablakok egy csendes belső, fásított parkra néznek. Az ablakok új műanyag, redőnnyel ellátott nyílászárok. A lakásban a villanyvezetékek rézből vannak.
  • Fűtés gázkonvektorral, a meleg vizet egy teljesen új villanybojler szolgáltatja. A nappaliban és a hálószobában egyaránt található klímaberendezés. A közös költség 15500 Ft, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást (vízóra felszerelhető), a csatorna- és szemétszállítási díjat, a takarítást és a ház biztosítását.
  • Az ingatlan kiadásra is tökéletes, a Budapesti Gazdasági egyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetem egy megálló ! A közlekedés kiváló az Örs vezér tere, a Bosnyák tér, a Puskás Ferenc stadion és a Keleti pályaudvar felé. A 907-es járattal éjszaka közvetlenül haza lehet érni a belvárosból éjjel.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !