Vissza a főoldalra

Budapest XII.kerületi Bauhaus típusú társasházban 80 m2-es, erkélyes, nagyon jó elosztású, felújított lakás a Városmajor utcában - Ref. 120005

Város - Kerület

Budapest XII. ker.

Ár

42.3 M Ft

Alapterület

80 m2 + 4 m2 erkély

Szobák száma

2 + 2

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

1.emeleten 3 emeletes házban

Fűtés

házközponti egyedi méréssel

Víz/Csatorna

vízdíj átalány

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Bauhaus stílusú, 16 lakásos, kerttel rendelkező, rendezett, liftes ház első emeletén található a 80 m2-es, jó elosztású, két és két félszobás, világos, tiszta lakás 4 m2-es erkéllyel. Két szoba utcafronti, a két félszoba ablakai a csendes hátsó udvarra néznek. A szobák külön bejáratúak, a belmagasság 2,9 m.
  • Az ingatlant 2013-ban felújították. A vezetékeket kicserélték, a konyha és az egyik félszoba új burkolatot kapott, de a régi parketta is jó állapotban van minden szobában. A konyhabútort is 2013-ban csináltatták, ami a villanytűzhellyel és a kivezetett elszívóval együtt a vételár részét képezi. Hő- és hangszigetelő, műanyag, redőnyös ablakokat tettek az utcafronti szobákba.
  • Az ingatlanban a tárolás nem okozhat problémát : az egyik félszobából nyílik egy spejznak használt tároló, amit az új tulajdonos gardróbszobának alakíthat át. Ezenkívül található egy beépített szekrény is az előszobában, valamint a fürdőszoba plafonjának a fele is tárolóként funkcionál. És ha ez még mindig nem lenne elég, a lakáshoz tartozik egy tároló a pincében.
  • Fűtése házközponti egyedi mérővel. Korlátlan vízfogyasztás. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
  • A háznak van garázsa, de több információval egyenlőre nem rendelkezünk. Az épület hátsó részén egy kert található, amit egy megbízott kertész tart rendben. A lépcsőházban biztonsági kamerát helyeztek el.
  • A közlekedés kiváló, több buszjárat is megy a Széll Kálmán tér, a 2-es metróállomás felé, ami csak két-három megálló, de sétálva is eljuthatunk a Városmajoron keresztül kb. 5-10 perc alatt.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !