Vissza a főoldalra

Budapest XII.kerületi 48 m2-es erkélyes, csendes, világos, felújított, modern lakás a Böszörményi út egy csendes mellékutcájában, a Királyhágó tér mellett - Ref. 120002

Város - Kerület

Budapest XII. ker.

Ár

35.9 M Ft

Alapterület

48 m2 + 5 m2 erkély

Szobák száma

1 + 1 fél*

Kert

erkély

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

3.emeleten 3 emeletes házban

Fűtés

gàzcirkó

Víz/Csatorna

vízdíj átalány, de vízóra be van szerelve

Per és teher

per- és tehermentes **
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Királyhágó tér mellett, csendes mellékutcában bruttó 51 m2-es, erkélyes, műszakilag és esztétikailag teljesen felújított, napfényes lakás eladó.
  • Karbantartott, tiszta ház lift nélkül, kerttel, nagyon jó lakóközösséggel. A tetőt felújították, a gázvezetékeket kicserélték.
  • Az ingatlan a legfelső, 3. emeleten található, D-NY-i fekvésű. A designos, világos lakás tökéletes térérzetet ad. Egy pici előszobába lépünk, az ajtóval szemben egy gardrób szoba, oldalt tükrös előszobabútor. Innen nyílik egy amerikai konyhás hall vagy étkező, ebből a szobából pedig a különnyíló félszoba és nagyszoba, valamint a fürdőszoba.
  • Az erkélyre a félszobán keresztül tudunk kilépni és egészen a nagyszoba ablakáig nyúlik. Örökzöld növényekkel egy varázslatos függőkertet alakíthatunk ki, ahol a reggelit és a vacsorát fogyaszthatjuk csendes, zöld környezetben.
  • A lakás teljes felújítása ebben az évben (2016-ban) megtörtént : új fűtési rendszer (cirkó) új kazánnal, csőrendszerrel, új villamos hálózat, kaputelefon, új villanyóra, új biztonsági bejárati ajtó, új nyílászárók, új burkolatok, egyedi konyhabútor, beépített hűtő, stb. Igényes, minőségi anyagokat használtak. A lakásba csak be kell költözni, semmiféle munka nem vár Önre/Önökre !
  • Egy tároló jár a lakáshoz, ami az alagsorban található.
  • Közös költség : 5800 Ft + 2500 Ft vízdíj átalány. Vízóra felszerelve, ha úgy dönt, hogy nem átalányt akar fizetni, akkor lehetősége van vízóra leolvasásra.
  • A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Tömegközlekedéssel a Déli pályaudvar és a Széll Kálmán tér pár perc, a másik irányban pedig a MOM Park bevásárló központhoz érhetünk pillanatok alatt. Közvetlen busz jár a pesti belváros felé is. Orvos, pék, boltok, okmányiroda par sarokra.

Magyarázat

* - A régi szabály szerint a félszoba területe 6-12 m2. A 253/1997 Kormányrendelet értelmében, valamint az OTÉK (Országos Településrendezési és Építési Követelmények) 2008.09.08-i módosításával 8 négyzetméterre növekedett az építhető lakószoba minimális alapterülete. Továbbá nem különböztetünk már meg félszobát és szobát, hanem mindkettőre a lakószoba elnevezés használatos.

** - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !