Vissza a főoldalra

Budapest XI. kerületi Bornemissza tér és a Bikás park között eladó egy 71 m2-es, háromszobás, étkezős, erkélyes, jó állapotú társasházi téglalakás - Ref. 110019

Város - Kerület

Budapest XI. ker.

Ár

38.9 M Ft

Alapterület

71 m2 + loggia

Szobák száma

3

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

3. emeleten 4 emeletes házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz/Csatorna

vízóra

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • KITŰNŐ ELHELYEZKEDÉS, TÉGLA VÁLASZFALAK, 3 NAGYMÉRETŰ SZOBA, ÉTKEZŐ, ERKÉLY, TÁROLÓ, ALACSONY FŰTÉSKÖLTSÉG! Bornemissza tér és a Bikás park között, csendes, parkos környezetben, forgalommentes zsákutcában, eladó III. emeleti, 71 nm-es, 3 nagy szobás, étkezős, jó állapotú társasházi lakás.
  • A négy emeletes ház az 1970-es évek derekán épült, beton blokkos szerkezetű határoló- de tégla válaszfalakkal, lift nincs. A kis létszámú lakóközösséget dicséri, hogy a házat szigetelték, lépcsőházi nyílászáróit műanyagra cserélték, és további felújítások is (tetőszigetelés, lépcsőházfestés) tervezettek. A ház előtt és mögött is a lakók számára kiépített parkolókat találunk, pár lépés távolságban körbezárt szabadidő parkot, melyet a nyugalom szigetének is nevezhetünk.
  • A házban szintenként két lakás található, a közöttük lévő kb.10 nm-es helyiség a két lakás tárolójául szolgál. Az eladó ingatlan a III. emeleten található, a ház mindkét oldalára néz ÉK-DNY irányba, könnyen átszellőztethető, nagy terekkel rendelkező, világos lakás.
  • A központi helyet az étkező foglalja el, gyakorlatilag a konyha és mindegyik szoba innen nyílik. Kis közlekedő szolgál a WC és a fürdőszoba szeparáltabb megközelítéséhez. A 18, 14 és 13 nm méretű szobák jellemzően négyzet alakúak, jól bútorozhatók, a 13 nm-es szobához kapcsolódik a közel 5 nm-es D-i fekvésű loggia, melyet a ház előtt álló megnőtt fák „csupa zöld” lombkoronája ölel körbe. Ebben a szobában faltól falig Stanley tolóajtós beépített szekrény segíti a tárolást. A konyha és a fürdőszoba is ablakos, burkolatuk egyszerű, de jó állapotú kerámia lap, összhangban az étkezővel. A szobákban szintén szép állapotú, ragasztott mozaik parkettát találunk, mely nem mozog, nem nyikorog. A beltéri ajtók még korábban cserélve lettek, a külső nyílászárók egyesített szárnyú, szintén jó állapotú Tessauer ablakok, melyet igény szerint lehet felújítani, vagy műanyagra cserélni.
  • A fűtés szintén már az eredetit lecserélt konvektorokkal történik (a nappaliban látvány konvektor), a meleg vizet a fürdőszobában elhelyezett átfolyós vízmelegítő adja. A négytagú család gázátalánya, fűtéssel, főzéssel és a vízmelegítéssel együtt 9-10.000,- Ft között mozog, ami rendkívül kedvező! A közös költség 18.400,- Ft, melyből a fenntartási költségeken felül 8.000,- Ft a felújítási alapot és 4.700,- Ft négy főre számolt szemétszállítást tartalmaz. Vízóra van, melynek leolvasása évente egyszer történik, a fogyasztás átalánya pedig a közös költséggel együtt fizetendő.
  • Közlekedés: a Tétényi úton és a Fehérvári úton járó számos busz és villamos, vagy akár gyalogosan is elérhető a 4-es Metró Bikás parki megállója.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !