Vissza a főoldalra

7-es busz megállójától 5 perc sétára eladó 150 m2-es, jó állapotú családi ház garázzsal és 12 nm-es műhellyel - Ref. 110017

Város - Kerület

Budapest XI. kerület

Ár

74.9 M Ft

Alapterület

150 m2 + garázs + 12 m2 műhely

Szobák száma

6

Kert

361 m2

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

2

Gáz

van

Fűtés

gázkazán

Víz/Csatorna

meleg viz villanybojlerral / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • 7-es busz megállójától 5 perc sétára eladó 150 nm lakóterületű, délnyugati fekvésű, jó állapotú, 6 szobás családi ház a hozzá tartozó 361 nm-es, önálló telekkel. Az épületre és helyiségeire jellemző a tágas, körben napsütéses, világos terek. Az épület kívülről kimondottan jó állapotú, a tető felújított, Bramac cseréppel fedett.
  • A ház alsó szintje 1975-ben épült, mely 32 nm-es nappali, 12 nm konyha-étkező (mely szeparálható vagy további hálószobának alakítható), 8 nm-es dolgozó szoba, 6 nm fürdőszoba WC-vel helyiségekből áll. Fedett terasz helyezkedik el a bejárat előtt.
  • Az emelettel való bővítés1994-ben történt. Ide a nappaliból egykarú falépcsőn juthatunk fel. A felső szint hangulatát a domináló fenyőfa anyaga adja. A válaszfal ajtók, a falakon és ablakfülkékben lévő lambéria meleg, otthonos érzéssel tölt el bennünket. Itt három hálószoba (16, 14, 12 nm), tusoló WC-vel és egy nagy gardrób került kialakításra.
  • Az előszobából szűkebb lépcső visz a szigetelt padlástérbe, ahol egy további 20 nm-es szobát találunk.
  • Az alsó szint burkolatai felújítandók, az ablakok az eredeti kétszárnyú, jó állapotú, karbantartott fa nyílászárók. A felső szint ablakai thermo-üveges Sofa jellegű fa ablakok. A szobákban lévő parketta állapota megfelelő.
  • A ház alatt 8 nm-es pincehelyiségben került elhelyezésre a gázkazán, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A ház mellett egyállásos garázst, mögötte 12 nm-es műhelynek, tárolónak használható helyiséget találunk.
  • További közlekedés: 58-as busz, 47-es, 56-os, 41-es, 17-es villamosok.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !