Vissza a főoldalra

Budapest XI., Bikás parkban felújítandó panellakás két külön nyíló szobával - Ref. 110016

Város - Kerület

Budapest XI. kerület

Ár

22.9 M Ft

Alapterület

50 m2

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

panel

Állapot

felújítandó

Emelet

nyolcadik emelet 10 emeletes házban

Fűtés

távfűtés egyedi mérővel

Víz/Csatorna

vízóra

Per és teher

per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 640 5394

Leírás

  • 50 nm-es felújítandó panellakás eladó 2 külön nyíló szobával panelprogramos ház 8. emeletén. A két külön nyíló szobáknak köszönhetően diákoknak ideális kiadásra!
  • 4-es metró Bikás park megállójánál, 7-es buszok vonalán, a XI. kerület legszebb lakótelepén, annak is a legkiválóbb részén, központi, mégis csöndes, csodás parkok közti környezetben helyezkedik el a ház, ami néhány éve esett át a panelprogramon. Homlokzata szigetelt, liftje felújított, lépcsőháza frissen festett, a lépcsőházi burkolatok is idén cserére kerülnek.
  • A lakás K-i fekvésű, ablakaiból oldalt kitekintve a Szabadság szobrot is láthatjuk.
  • A szobák az előszobából egymással szemben, teljesen különállóan nyílnak, nagyságuk egyformán 17 nm. A vizesblokkok közöttük helyezkednek el. Nagyméretű beépített szekrény segíti a tárolást. Az ablakok redőnnyel szerelt műanyag nyílászárók, az egyik szoba radiátora újszerű. A szobák és az előszoba tölgyfa parkettája értéke a lakásnak. A fürdőszoba, konyha burkolatai az eredetiek, de kis ráfordítással felújíthatók.
  • A távfűtés korszerűsített, egyedi mérővel ellátott, átalányára a leghidegebb téli hónapban is csak 8.000,- Ft körül mozog. A közös költség 10.000,- Ft, hideg-meleg vízóra van.
  • Az emeleti szárítóhelyiséget az emelet három lakása tárolónak használja, további tárolási lehetőség a szervízszinten adott.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !