Vissza a főoldalra

Budapest XI. kerületi, 75 m2-es, két és félszobás lakás két, össz. 14 m2 erkéllyel új építésű házban a Fehérvári úton - Ref. 110012

Város - Kerület

Budapest XI. ker.

Ár

41.9 M Ft

Alapterület

75 m2 + két erkély össz. 14 m2

Szobák száma

2 + 1

Kert

-

Építési anyag

tégla/beton

Állapot

jó állapotú

Emelet

6. emelet 6 emeletes épületben

Fűtés

gáz cirkó

Víz

vízóra

Per és teher

hiteltartozás van a lakáson, amit a tulajdonos az adásvételkor kiegyenlít*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • A lakás jó állapotú, panorámás, a 2006-ban épült társasház hatodik emeletén található. Áll egy amerikai konyhás nappaliból, egy gardróbszobából, egy folyosóból, két hálószobából (az egyikhez külön erkély tartozik) és egy nagy fürdőszoba-wc-ből zuhanyzóval, káddal.
  • A nappali, a folyosó és a szobák laminált padlólappal burkoltak, a többi helyiség csempézett. A műanyag nyilaszárók jó állapotban vannak.
  • Gázcirkó biztosítja a fűtést/meleg vizet. A vízfogyasztást vízóra méri.
  • Közös költség : 19 000 Ft/hó, amiből a háznak annyi bevétele van, hogy az eddig felmerülő munkákra bőven elegendő volt. A házban mindenki időben fizet és nincsenek elmaradások.
  • 3 szintes mélygarázs található az épület alatt, ahol évente egyszer-kétszer kiadó vagy eladó egy-egy parkolóhely. A tetőn közösségi terasz található, ahova minden lakó felmehet beszélgetni és élvezheti a látványt a barátokkal.
  • A közlekedés kiváló : a villamosokkal perceken belül elérhetjük a 4-es metrót az Allée bevásárlóközpontnál, átszállás nélkül eljuthatunk a Kálvin térig (3-as metró), a Deák térig (1,2,3-as metrók) és a Széll Kálmán térig (2-es metró). Továbbá több busz és éjszakai járat indul a háztól.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !