Vissza a főoldalra

Budapest IX. Középső-Ferencvárosban két utcai bejáratú, felújítandó, szuterén üzlethelyiség eladó külön vagy egyben - Ref. 090006

Város - Kerület

Budapest, IX. kerület

Ár

21.9 M Ft

Alapterület

105 m2

Szobák száma

3

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

felújítandó

Emelet

szuterén kétemeletes házban

Gáz

nincs, szomszédbol bevezethetö

Villany

van

Fűtés

nincs

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Két utcai bejáratú üzlethelyiség eladó külön vagy egyben a középső-ferencvárosi rehabilitációs körzetben, a Ferenc tér közelében. Egy tégla építésű nagypolgári ház félszuterén szintjén helyezkedik el az egy ajtóval egybenyitott két üzlethelyiség. Az ingatlan teljesen száraz. Az egyik bejárat az épület északnyugati, a másik az épület délnyugati oldaláról nyílik. Az egész 105 m2 (65 m2 + 40 m2), két helyrajzi számon vannak.
  • Mindegyik helyiség burkolata csempe. Az ablakok jó állapotú thermo-üveges fa nyílászárók, ezek cseréje nem szükséges. A bejárati ajtók vasvázúak és üvegezettek, ezek cseréje ajánlott.
  • Villany és víz van, két vízóra van felszerelve. A fűtést vagy elektromos fűtéspanellel, vagy fűtő-hűtő klímaberendezéssel lehet megoldani, esetleg a szomszédos üzlethelyiségből be lehetne vezetni a gázt. Közös költség : 12000 Ft/hó.
  • Közlekedés : 3-as metróval a Corvin-negyed vagy a Klinikák, valamint a 4-6-os villamossal a Corvin-negyed állomáson keresztül.
  • Per- és tehermentes, azonnali birtokbavétel lehetséges.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !