Vissza a főoldalra

Budapesti Belső-Ferencvárosban öt vagy hat szoba kialakítására alkalmas belvárosi polgári lakás áron alul ! - Ref. 090005

Város - Kerület

Budapest, IX. kerület

Ár

39.2 M Ft

Alapterület

90 m2

Szobák száma

4

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

felújítandó

Emelet

földszint háromemeletes házban

Gáz

van

Fűtés

gáz kombi cirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • A IX. kerületi Vásárcsarnok szomszédságában, a Fővám téri és a Kálvin téri metrómegálló között eladó egy 90 m2-es, jelenleg négyszobás nagypolgári lakás egy háromemeletes bérház földszintjén.
  • Egy nagyon széles közlekedőbe lépünk, innen jobbra és balra is egy-egy szoba helyezkedik el. A folyosó végében balra található a fürdőszoba, szemben egy gardróbszoba és pici konyha, a jobb végéből pedig egy újabb szoba, azon túl pedig a negyedik szobába jutunk. Az alaprajzon pirossal jelölt módon öt, esetleg hat szobássá lehetne alakítani a lakást. A közlekedőt szűkíteni lehetne, hátrafelé egy közlekedőt nyitni és két szobát kettéosztani úgy, hogy mindegyik szobának maradna egy-egy ablak. A régebben konyhának használt helyiségből egy második fürdőszobát lehetne kialakítani, a hátsó teraszra néző szoba pedig konyhává alakulna. Ha a régi konyha funkciója megmaradna, esetleg a lefalazott szoba bejárata előtti térrel bővülne, akkor hat szoba is lehetséges.
  • A lakás keleti fekvésű, száraz, nagy belmagasságú, ezáltal galériázható. A nyílászárók régi fa ablakok és ajtók. A közlekedő és három szoba parkettás, a konyha, fürdőszoba, gardrób és egy szoba csempézett.
  • A fűtést és a meleg vizet gáz kombi cirkó szolgáltatja. A közös költség 27000 Ft/hó korlátlan vízfogyasztással.
  • A közlekedés kiváló, buszokkal, villamosokkal, trolival, metróval a város bármely pontjára könnyen eljuthatunk.
  • Per- és tehermentes, azonnali birtokbavétel lehetséges.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !