Vissza a főoldalra

Budapest IX.kerületi, kétszobás, déli fekvésű, emeleti, felújított lakás felújított házban - Ref. 090003

Város - Kerület

Budapest IX. ker.

Ár

28.9 M Ft

Alapterület

55 m2

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

2. emeleti 4 emeletes házban

Fűtés

gáz kondenzációs cirkó

Víz

vízóra

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Boráros tértől egy megállóra, a Haller utca felső szakaszán eladó egy második emeleti, 55 m2-es, kétszobás, cirkófűtéses, felújított lakás, felújított házban. A belső udvarral rendelkező épületegyüttes homlokzata szigetelt, zárt, udvarról nyíló lépcsőháza tiszta, rendezett, nemrég festették.
  • A lakás déli fekvésű, utcára néző szobákkal. A szobák (20 és 15 m2) egymásból nyílnak, de igény esetén a belső szoba a konyhából külön bejáratúvá tehető. A belmagasság 2,85 m.
  • Az előszobából nyílik az ablakos WC-t kézmosóval. A fürdőszoba szintén ablakkal rendelkezik. Egy edzett üvegfalú, helytakarékos tusolókabin, egy mosdó szekrény és egy mosógép található benne.
  • A konyhában új konyhaszekrény, gáztűzhely, étkezéshez falra szerelt asztallap kapott helyet.
  • A lakás teljes körű felújításon esett át, mely tartalmazta a villany- és vízvezetékek, a nyílászárók, a burkolatok és a fűtésrendszer cseréjét. A felújításkor a társasház a lakáshoz tartozó strang vezetékeket is kicserélte.
  • A fűtés- és meleg víz ellátást kondenzációs kazán (legújabb típusú cirkó) biztosítja. A hőszigetelt ablakoknak és a külső szigetelt falaknak köszönhetően a fűtésköltség szinte minimális. Vízóra van.
  • A közös költség 18000 Ft, mely a fenntartási költségeken és a szemétszállításon kívül felújítási alapot is tartalmaz. A lakás tehermentes, azonnal birtokba vehető. Per- és tehermentes !

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !