Vissza a főoldalra

Budapesti VIII. kerületi Palotanegyedben jó állapotú, cirkófűtéses, belvárosi polgári garzonlakás - Ref. 080013

Város - Kerület

Budapest, VIII. kerület

Ár

31.5 M Ft

Alapterület

41 m2

Szobák száma

1

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

harmadik emelet ötemeletes házban

Gáz

van

Fűtés

gáz kombi cirkó

Víz/Csatorna

van / van

Per és teher

Per- és tehermentes*
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 367 6704

Leírás

  • M3 és M4 metró vonal Kálvin téri találkozásának közelében, kiváló központi elhelyezkedésének köszönhetően, az egyetemek (SE, BME,Corvinus) közelsége miatt is azonnal bérbe adható, nagypolgári bérpalota III. emeleti, 41 nm-es, kiváló állapotú CIRKÓFŰTÉSŰ garzonlakása eladó.
  • Az 1907-ben épült márvány homlokzatú szecessziós épület és stukkódíszes kapubejárata, lodzsás belső udvara, márvánnyal szegélyezett lépcsőháza, a széles, mintás burkolatú körfolyosók bécsi vonalazású kőkorlátjai folyamatosan újulnak meg. Az öt emeletes épület III. emeletére lifttel is feljuthatunk.
  • Az eladó lakás K-i fekvésű, a belső udvarra néz, hatalmas ablakainak is köszönhetően világos, nagy terekkel bíró ingatlan. Az egyedi, két oldalán és fölötte világító ablakkal rendelkező fém, biztonsági ajtón belépve egyenesen a konyhába érkezünk. Az ingatlan valamennyi helyisége innen nyílik. A bejárati ajtóval szemben egymás mellett a fürdőszoba és a WC, mindkettő a lichthof felé ablakkal rendelkezik. A konyhából balra nyílik a közel 27 nm-es szoba, melyben a 4 m-es belmagasságnak köszönhetően galéria is kialakítható. A szobának ma már csak dísze a szoba egyik sarkában álló antik cserépkályha.
  • Az ingatlan 2000-ben felújításon esett át, mely magába foglalta a villany- és vízvezetékek cseréjét, a hidegburkolatok felújítását, szaniterek cseréjét, valamint parkettacsiszolást. A belső égésterű Vaillant márkájú kombi cirkó 2008-ban lett beépítve.
  • A közös költség 6.350,- Ft, a gáz, víz, villany fogyasztása a saját mérőórák leolvasása után fizetendő.
  • Közlekedés: M3, M4, 47, 49 villamosok 83-as, 9-es, 909-es buszok stb.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !