Vissza a főoldalra

Budapest VIII.kerületi, két lakásra osztott, jó állapotú ingatlan a körúttól két megállóra, a II. János Pál pápa téri metrómegálló mellett - Ref. 080009

Város - Kerület

Budapest VIII. ker.

Ár

18.6 M Ft

Alapterület

59 m2 (42 + 17 m2)

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

magasföldszint 3 emeletes házban

Fűtés

gáz konvektor

Víz

vízóra

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Otthon és befektetés egyaránt elérhető áron: egy 59 m2-es lakás szét lett választva egy 42 m2-es otthonná és egy 17 m2-es garzonná, ami most ki van adva. A bérlő azonnal ki tud költözni, de szívesen maradna. Így Önnek egy azonnali bevétel adódna ! A két lakás közötti befalazott ajtó megnyitásával az egészet újra egybe lehet nyitni egy pár óra alatt. Egy helyrajzi számon van a kettő.
  • A Népszínház utca egy csendes mellékutcájában, a II. János Pál pápa téri metróállomástól pár lépésre található az ingatlan. Magasföldszinten helyezkedik el, az ablakok az utcára néznek. A bejáratok biztonságos dupla ajtósak.
  • A 42 m2-es lakás áll egy nagy étkezős konyhából, egy hatalmas szobából, benne egy 3x3 méteres állógalériával (2 méter magas), valamint egy kádas fürdőszobából WC-vel. A 17 m2-es lakás áll egy zuhanyzós fürdőszobából és egy nagy helyiségből, ami felett helyezkedik el teljes hosszában az állógaléria. Az alsó rész a konyha és a nappali funkcióját tölti be, felül a hálórész.
  • Fűtés gázkonvektorral, a meleg vizet a nagyobb lakásban gázbojler, a kisebb lakásban villanybojler biztosítja.
  • A lakás normál állapotú, a villanyvezetékek nemrég ki lettek cserélve. A szobák és a nagyobb lakás galériájának a padlózata laminált padlólappal borított, a másik galéria szőnyegpadlós. A többi helyiség csempézett.
  • Közös költség : 14 800 Ft, külön vízóra van.
  • Per- és tehermentes. A tulajdonos 15 napot kér kiköltözésre.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !