Vissza a főoldalra

VII. kerületi liftes ház 4. emeletén 60 m2-es, 2 szobás, galériás, cirkófűtéses, jó állapotú, csendes, zöldövezeti belső kertre néző lakás a Damjanich utcában - Ref. 070009

Város - Kerület

Budapest VII. ker.

Ár

32.9 M Ft

Alapterület

60 m2

Szobák száma

2

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

4. emelet 4 emeletes épületben

Fűtés

gáz cirkó

Víz

a konyha meleg vizét villanybojler biztosítja, vízóra van

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Városligeti fasor közelében eladó liftes ház IV. emeleti, kimondottan jó állapotú, 60 nm-es, 2 szobás, cirkófűtéses, csendes, zöldövezeti belső kertre néző lakása. Az 1900-as évek elején épült, négy emeletes, valamikor nagy polgári lakásokból álló épület felújítása a gondos lakóközösségének köszönhetően folyamatos. Ma 15 lakásból tevődik össze, szintenként három lakással. Az eladó ingatlan lifttel, a tágas lépcsőházból közelíthető meg, a fölötte lévő magastető jó állapotú, karbantartott.
  • A lakás két egész szobából, konyha, kamra, külön WC, fürdőszoba helyiségekből áll. A szobák egy közlekedőből egymással szemben nyílnak. A nappali 26 nm nagyságú, a 3,80 belmagasságnak köszönhetően galériázott, az állógaléria kb. 1,6 m magasságban használható. A kisebbik szoba közel 14 nm, ehhez átadó ablakkal a konyha is kapcsolódik. Funkcióját illetően nemcsak hálónak, de étkezőnek, dolgozó vagy vendégszobának is használható. A fürdőszoba a galériázott szobából nyílik.
  • A kisebbik szobában laminált parkett, a nagyobbikban fa parketta, a többi helyiségben esztétikus kerámia burkolatot találunk.
  • A villanyvezetékek 2004-ben lettek cserélve. A lakás szép állapotú, folyamatosan felújított. A kisebbik szoba ablakai redőnnyel ellátott műanyag nyílászárók, a lichthof felé ablakkal rendelkező kamra, WC, valamint a nagyobbik szoba ablakai jó állapotú, felújítottak.
  • fürdőszobában lett elhelyezve a központi fűtést és a fürdő meleg vizét biztosító kombi cirkó, a konyha meleg vizét külön villanybojler biztosítja. A lakás plafonja belülről szigetelt, fűtés költsége ill. gázátalánya 8-10.000,- Ft/hó. A vízfogyasztás saját mérőóra alapján fizetendő. A közös költség 15.000,- Ft, mely a felújítási alapot is tartalmazza. Ennek az előtakarékosságnak köszönhetően történt már meg a ház gáz- és villanyvezetékeinek felújítása, és a fokozatos lépcsőház felújítás.
  • A lakáshoz a pinceszinten kb. 20 nm-es saját tároló tartozik.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !