Vissza a főoldalra

VII. kerületi, bruttó 50 m2-es, fekvőgalériás, ízlésesen felújított, modern lakás terasszal a Damjanich utca közelében lévő, jó állapotú épületben - Ref. 070008

Város - Kerület

Budapest VII. ker.

Ár

27.5 M Ft

Alapterület

43 m2 + 6 m2 fekvőgaléria + 9 m2 terasz

Szobák száma

1

Kert

terasz

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

földszint 3 emeletes épületben

Fűtés

gázkonvektor

Víz

meleg víz új villanybojlerral

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Bruttó 50 m2-es (nettó 43 m2), fekvőgalériás (6 m2), minőségi anyagokkal ízlésesen felújított, modern, földszinti, egyszobás lakás terasszal (9 m2) és felszereléssel eladó a Damjanich utca és a Bajza utca közelében lévő, jó állapotú épületben.
  • Az ingatlan áll egy modern, egy légtérben lévő előszoba-konyha-szoba-galériából, egy drága felszereléssel ellátott kádas fürdőszobából, egy külön WC-ből, egy tárolóból és egy hangulatos teraszból. A terek tágasak és világosak. A szobából éppúgy ki lehet lépni a teraszra, mint a fürdőszobából.
  • A nyílászárók, a konyhabútor a hozzá tartozó mosogatóval, csappal, főzőlappal, sütővel, a telitalpas kád, a mosdó csappal, a WC, a galéria, a konvektor, a villanybojler, a lámpák, az étkezőbútor, mind újak és az árban benne foglaltatik. Az összes helység padlózata műgyanta, kivétel a szobarész a galéria alatt, ami festett parketta. A belmagasság 3,66 m.
  • Fűtés gázkonvektorral, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A főzéshez kerámia főzőlap lett beszerelve, a sütő elektromos.
  • Közös költség : 10700 FT/hó a felújítási alappal.
  • Per- és tehermentes, azonnal költözhető.
  • Közlekedés : 78-as trolival közvetlen eljuthatunk a Teréz körúton és a Nagymező utcán keresztül a Kossuth térig (2-es metró), a másik irányba pedig a Keletiig (2-es metró). A 74-es trolival az egyik irányban az Astoriáig juthatunk el (2-es metró), a másik irányban a Városligethez és a Mexikói úthoz (1-es metró). Gyalogosan pedig könnyen elérhető az Andrássy út (Kodály körönd és a Bajza utca), valamint a Keleti pályaudvar.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !