Vissza a főoldalra

Budapest V., közepes állapotú, első emeleti, nagypolgári lakás elegáns, liftes épületben kiadó a Lánchídtól pár lépésre, a Sofitel hotel mögött - Ref. 050004

Város - Kerület

Budapest V. ker.

Ár

170 000 Ft/hó

Alapterület

55 m2

Szobák száma

1

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

közepes állapotú

Emelet

1. emelet 5 emeletes épületben

Fűtés

gázkonvektor

Víz

meleg víz gázbojlerrel
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915

Leírás

  • Cégek, szolgáltatók, üzletek FIGYELEM ! Budapest V. kerületi, 55 m2-es, egyszobás, közepes állapotú, első emeleti, nagypolgári lakás elegáns, liftes épületben kiadó a Lánchídtól pár lépésre, a Sofitel hotel mögött. Az ingatlan kiváló irodának, de természetesen lakásnak is megfelel. Amennyiben lakóingatlan lenne a funkciója, egy ágyra szükség van, a képen látható kanapé nem kihúzható.
  • A körfolyosóról egy nagyon széles előszobába lépünk, amit iroda esetén kitűnő várakozónak lehet kialakítani. Az előszobából jobbra helyezkedik el a konyha, mellette a kádas fürdőszoba, majd amellett a különálló WC. A folyosó végéből nyílik a tágas szoba. A szoba ablakai előtt egy keskeny, utcafronti veranda lett kialakítva, aminek az eleganciáját növényekkel lehetne növelni.
  • A konyhában gáztűzhellyel lehet főzni, ételt melegíteni. Az egyik oldalán étkező, a végében tárolóhelyiség, ahova el lehet pakolni a takarítóeszközöket.
  • A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A közös költség 11000 Ft/hó, ami tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást. A tulajdonos 3 havi kauciót kér, ebből kéthavi összeget a beköltözéskor, egyhavi összeget pedig egy hónap haladékkal kell letétbe helyezni.
  • Ha Önnek fontos, hogy presztízs helyen legyen az irodája kiváló közlekedéssel, ez az ingatlan Önre vár. Buszok : 15, 16, 105, 115, 916, 990, a Deák téren pedig három metróvonallal utazhat tovább !

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !