Vissza a főoldalra

II. kerületi Vízivárosban kiadó vagy eladó egy utcai bejáratú, felújított, szuterén üzlethelyiség a Batthyányi tér közelében, a budai belvárosban - Ref. 020006

Város - Kerület

Budapest II. ker.

Ár

16.9 M Ft vagy 195.000 Ft/hó*

Alapterület

33 m2

Szobák száma

1

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

felújított

Emelet

utcafronti 4 emeletes házban

Gáz

nincs

Fűtés

házközponti

Víz

meleg víz villanybojlerral, korlátlan használat, a közös költségben

Per és teher

per- és tehermentes **
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Egy bauhaus típusú felújított ház szuterén szintjén helyezkedik el a 33 m2-es üzlethelyiség. Bejárata a Kapás utcáról nyílik, pár lépcsőfok vezet le az üzletbe.
  • Áll egy fő helyiségből, annak végéből nyílik a konyharész, a konyhából pedig a zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel ellátott fürdőszoba. Utóbbi helyiségnek van egy kisméretű, a hátsó udvarra néző ablaka és egy motoros, új szellőzőberendezése.
  • Az üzletet teljes egészében felújították : a villanyvezetékek, radiátorok, az összes burkolat, festés, szaniterek, a lépcső, nyílászárok, a villanybojler újak ! A bejárati ajtó is ki lesz cserélve a kiadásig !
  • Fűtése házközponti, a meleg vizet új villanybojler szolgáltatja. Közös költség a vízzel együtt: 11550 Ft, a fűtés 5980 Ft.
  • Az utca kiváló üzleti tevékenységhez. A környéken új építésű társasházakat és irodaépületeket építenek, melyeket hamarosan befejeznek. Forgalom van az Egészségház miatt, a Széll Kálmán tér, a Vár és a Batthyányi tér között...
  • Ha kiadás, minimum 6 hònapra szòlò bérleti szerzôdés.
  • Ár : 16.9 M Ft vagy 195 000/hó + rezsi + 2 havi kaució

Magyarázat

* - a bérleti díjon felül + 2 havi kaució + rezsi

** - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !