Vissza a főoldalra

Budapest II. kerületi egyszobás, világos lakás Törökvészen, a Pasaréti úttól két háztömbre - Ref. 020005

Város - Kerület

Budapest II. ker.

Ár

20.9 M Ft

Alapterület

32 m2 + 3 m2 pincerész

Szobák száma

1

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

közepes állapotú

Emelet

földszint 3 emeletes házban

Fűtés

házközponti

Víz

meleg víz gázmelegítővel

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Pasaréti úttól két háztömbre, egy csendes mellékutcában eladó egy 32 m2-es, egyszobás, világos lakás.
  • A karbantartott társasház 1972-ben épült. A folyosót nemrég festették. Az épület egy hatalmas, elkerített, rendezett parkban található évtizedes fákkal, padokkal.
  • A lakás a földszinten helyezkedik el. A közlekedőbe lépünk, ami laminált padlózatú. Szemben a konyha, a konyhából balra pedig egy étkező található. Ezek padlózata linóleummal burkolt, alatta a régi kövezettel. A közlekedő végénél balra van a zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, egyenesen előre pedig a szobába juthatunk, ami parkettázva van.
  • A szoba falát majdnem teljesen végigéri a két nagy ablak, amelyek az utca felőli kertre néznek. A konyha és az étkező ablakából a szomszéd ház parkjára láthatunk, ahol nincs átjáró forgalom. Az ablakok redőnnyel lettek ellátva, kivétel a konyhaablak, amin rács van.
  • A fűtés házközponti, a meleg vizet gázmelegítő szolgáltatja. A közös költség 21500 Ft (egyedüli lakó esetén 20 000 Ft), amely tartalmazza a fűtés átalányt, a korlátlan vízfogyasztást, a kertészt, szemétszállítást, a lépcsőház takarítását, stb.
  • A lakáshoz tartozik egy saját pincerész, azonkívül két nagy közös tároló is található a társasházban.
  • Az 5-ös busszal pár perc alatt eljuthatunk a Széll Kálmán térre és a 61-es, valamint az 59-es villamos Budagyöngye bevásárlóközpont előtti megállója is pár lépés. Az infrastruktúra kiváló : gyermekorvosi rendelő, posta, bank, benzinkút és minden olyan megtalálható 400 méteren belül, amire a mindennapokban szükségünk lehet.
  • Per- és tehermentes !

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !