Vissza a főoldalra

Budapest II. kerületi, 79 m2-es, két és félszobás, jó állapotú, teraszos lakás Vízivárosban, a Batthyányi tér és a Margit körút között - Ref. 020004

Város - Kerület

Budapest II. ker.

Ár

53 M Ft

Alapterület

79 m2 + 8 m2 tetőterasz

Szobák száma

2 + 1

Kert

-

Építési anyag

tégla

Állapot

jó állapotú

Emelet

6., legfelső emelet

Fűtés

házközponti egyedi méréssel

Víz

hideg és meleg vízóra

Per és teher

per- és tehermentes *
Kontaktus

Kapcsolat

06 (70) 949 3915 - Igor László

Leírás

  • Bem tér és a Batthyány tér között fekvő mellékutcában, eladó 1996-ban épült társasház 6. emeleti, 78 m2-es, 2,5 szobás jó állapotú lakása! A teremgarázsban gépkocsi beálló is vásárolható, 5 milliós irányáron! A kiváló környezetben elhelyezkedő ingatlan a 1990-es évek stílusában épült hat emeletes épület, benne két lift is található. Az eladó lakás a 6. emeleten csak részben tetőtéri jellegű, a hálószoba ablaka az egyedüli tetőtéri nyílászáró.
  • A kiváló elrendezésnek köszönhetően minden helyiség külön nyílik, kivéve a 10 m2-es hálószobát, mely a nappaliból közelíthető meg. A 8 m2-es különálló konyhához kamra is kapcsolódik, segítve a tárolást. Az étkező, a lakás tengelyében központi elhelyezkedésű. Az ablakos 6m2-es fürdőszoba a kád mellett elegendő helyet biztosít a mosógép, szárítógép és WC számára is. A lakásban található még egy külön WC kézmosóval. A nappali (19,6 m2) és a mellette lévő szoba(14,7 m2) szabványostól eltérő alaprajzú, így a 8 m2-es terasz mindkét helyiségből megközelíthető.
  • A szobák keleti, a konyha déli fekvésű, az ablakokból a környező épületek tetői fölött megpillanthatjuk a Várat, a Halászbástyát, még a Parlament épületének kupoláját is.
  • A lakás jó állapotú, hidegburkolatai az építés korának megfelelő minőségűek. A szobákban padlószőnyeg védi a tölgyfa parkettát. Az ablakok Sofa nyílászárók thermo üvegezéssel, a bejárati ajtó biztonsági. A lakásban két db klímaberendezés lett fölszerelve.
  • A ház központi fűtés- és vízvezeték rendszerét nemrég újították fel. A lakások egyedi hőmennyiség mérővel rendelkeznek, hideg- meleg vízóra van, minden közmű fogyasztás szerint fizetendő. A közös költség 12000 ft/hó.
  • Az épület tetőteraszán napozni,  piknikezni, ping-pong asztalt felállítani is lehet.
  • A lakás tehermentes, maximum két hónapos határidővel költözhető.

Magyarázat

* - kérje ennek ellenőrzését az ügyvédtől a tulajdoni lapon !